AWS Consulting & Managed Services

Als AWS Premier Consulting Partner ontwerpen, bouwen en beheren we proactief de infrastructuur en de automatiseringstools voor high-profile websites op Amazon Web Services. We hebben een sterke focus op het leveren van technische expertise en beschikken over de vaardigheden om onze ambitieuze klanten vooruit te helpen.

Toonaangevende, Europese cloudleverancier met 100+ AWS-certificeringen en lokale dienstverlening

Om de beste lokale service te bieden, hebben we een team van het beste AWS-engineeringtalent uit heel Europa samengebracht om de beste methodes, procedures en ervaringen te delen. Met een sterke staat van dienst van toonaangevende AWS-specialisten, Bashton in het Verenigd Koninkrijk, Morea in Frankrijk en Celingest in Spanje, is Claranet gericht op het leveren van een state-of-the-art dienstverlening om onze klanten een voorsprong op de concurrentie te bieden.

Expertise op AWS-gebied

  • Automatisering: implementatie & configuratie
  • Infrastructure as code
  • Autoscaling
  • Continue prestatieanalyse
  • Magento op AWS
  • Cloud Connect Networking

Heb je een vraag?

Of je nu al AWS gebruikt en hulp nodig hebt bij automatisering, optimalisatie en ondersteuning of op zoek bent naar een compleet nieuwe omgeving voor een nieuwe applicatie, wij staan klaar voor je.

Waarom een beheerde AWS-oplossing via Claranet?

  • Deskundig ontwerp en bouw, altijd met het doel in gedachten
  • Toonaangevende DevOps-automatiseringsdeskundigen
  • Bewezen staat van dienst met high-profile merken

Nauwe samenwerking met Digital Agencies

Met een solide reputatie op het gebied van het ontwerpen én bouwen van e-commerce-infrastructuur en automatisering, staan we voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw omgeving volledig veilig en branchecompliant is en tegelijkertijd de betrouwbaarheid en prestaties levert die je nodig hebt.

Toonaangevende AWS casestudies

Currencycloud logo

Currencycloud

Lees de casestudy

Missguided logo

Missguided

Lees de casestudy

Innoveer in de Cloud

We begrijpen de immense druk om meer te doen en sneller. Klanten moet eerder nieuwe functies in handen hebben en de service aan de klanten moet continu verbeterd worden. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en beheren van dynamische cloudomgevingen die je helpen om op je eigen tempo te innoveren, te schalen en te groeien.

Migreer naar de cloud

Jouw kritische applicaties zijn in veilige handen. We begrijpen dat het verplaatsen van bestaande applicatieworkloads naar een public cloudplatform uitdagend kan zijn en dat je in de schijnwerpers staat om ervoor te zorgen dat de voordelen worden behaald. We gebruiken de beste ervaringen en expertise die is opgedaan met honderden succesvolle migraties om ervoor te zorgen dat jouw migratieproject je de resultaten oplevert die je nodig hebt.

Buitengewone toegevoegde bedrijfswaarde

Als de applicaties en gegevens getransformeerd zijn naar hun nieuwe cloudbestemming, kun je gebruikmaken van de buitengewone toegevoegde waarde van Claranet. Profiteer van de voortdurend evoluerende geavanceerde tools van Amazon Web Services, Google en Microsoft in combinatie met het brede portfolio van aanvullende beheerde en professionele services van Claranet. Grijp de kans om relaties met leveranciers te consolideren, kosten omlaag te brengen en waarde te vergroten.

AWS WorkSpaces

Amazon WorkSpaces is de VDI oplossing van Amazon, en stelt je in staat om een 'werkplek in the cloud' op te zetten. Afhankelijk van de behoefte van de gebruiker kan een aantal verschillende configuraties worden gebruikt voor het gebruik van de resources waardoor er volledige vrijheid is qua gebruik en bijbehorende kosten. De machines kunnen worden uitgerold met standaard images van Windows 10 met of zonder pre-installed software zoals Office 2016. Tevens is er de mogelijkheid om je eigen images te gebruiken, of aan de hand van een referentie-werkplek een serie eigen templates te maken voor additionele werkplekken.

Het voordeel van WorkSpaces is de volledig integratie met de rest van AWS waardoor alle beschikbare tools beschikbaar zijn voor de gebruikers. Bij de workspace heeft Amazon ook WorkDocs gelanceerd, waarbij verschillende opslag-omgevingen kunnen worden opgezet (prive, afdeling, teams), gekoppeld aan de rechtenstructuur van de AD.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350