De Claranet blog

Vijf vragen over de perfecte cloud!

Vrijdag, 21 Juni, 2019 - 09:15

Leestijd: 3 minuten

Maandagochtend 9.00 uur, we lopen Product Manager Henk Liebeek tegen het lijf bij het koffieapparaat… vijf vragen over de perfecte cloud!

Lees meer

Zes vragen over de Accountancy Expo 2019

Dinsdag, 4 Juni, 2019 - 10:30

Leestijd: 4 minuten

Op dinsdag 18 juni vindt de Accountancy Expo plaats in het Autotron Rosmalen. De Accountancy Expo is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot hét innovatie event voor accountants. In 2013 is het concept geïnitieerd om te breken met de traditionele beurzen en congressen en was meteen trendsettend!

Lees meer

High Velocity Retail: een nieuwe manier van denken over de (snelheid van) klantbelevingen

Dinsdag, 28 Mei, 2019 - 09:42

Leestijd: 5 minuten

Twee weken opende het World Retail Congress (WRC) zijn deuren in Amsterdam voor meer dan 180 sprekers en 1300 industrieleiders van over de hele wereld. Grote namen bespraken hoe ze uniforme handelsstrategieën ontwikkelen om de aandacht van consumenten te trekken en loyaliteit op te bouwen. Sport- en modemerk Adidas, audiospecialist Bose, modewinkels Levi's, Missguided, Skechers en meubelhandel Made.com waren slechts een paar van de organisaties die hun toekomstplannen en ideeën deelden

Lees meer

Security = No.1

Donderdag, 23 Mei, 2019 - 10:03

Leestijd: 7 minuten

Het was eind vorig jaar een nieuwsbericht zoals er tegenwoordig meer zijn “Claranet bundelt beveiligingsexpertise met de officiële lancering van de Claranet Cyber Security unit”. De vraag naar security in de vorm van diensten, kennis en mensen is prominent aanwezig en lijkt met name de laatste kwartalen de pan uit te rijzen.

Lees meer

De waakhond ontwaakt

Dinsdag, 7 Mei, 2019 - 09:26

Leestijd: 6 minuten

Over controle door de Autoriteit Persoonsgegevens

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. De nieuwe privacywetgeving zorgt voor ingrijpende veranderingen in de bescherming van persoonsgegevens. Voor organisaties gelden meer verplichtingen om zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) bewaakt de naleving van deze verplichtingen door onafhankelijk onderzoek te doen naar (mogelijke) overtredingen.

Lees meer

Werk in Teams: de snelstgroeiende applicatie in Microsoft-geschiedenis

Dinsdag, 30 April, 2019 - 10:00

Leestijd: 6 minuten

Omdat Microsoft Office 365 blijft ontwikkelen en verbeteren, is de laatste jaren een breed pakket aan tools en applicaties ontstaan. Maar één gebied staat op eenzame hoogte op het prioriteitenlijstje, en het gaat allemaal om samenwerking.

Lees meer

Security dreigingen maken geen onderscheid in de grootte van een organisatie!

Dinsdag, 23 April, 2019 - 09:23

Leestijd: 6 minuten

Met grote regelmaat verschijnen artikelen over actuele cyberdreigingen en de prognoses over de steeds snellere ontwikkeling hiervan. Dat deze dreigingen steeds complexer worden en ook frequenter worden toegepast is een logisch gevolg van het snel evoluerende IT-landschap.

Lees meer

Zes verschillende strategieën voor een cloudmigratie

Vrijdag, 12 April, 2019 - 10:00

Leestijd: 5 minuten

We begrijpen dat het verplaatsen van bestaande workloads naar een public cloudplatform een uitdaging kan zijn en dat de druk enorm is om ervoor te zorgen dat de voordelen worden behaald. We gebruiken de beste werkwijzen die zijn opgedaan met honderden succesvolle migraties om ervoor te zorgen dat jouw migratieproject de resultaten oplevert die je nodig hebt.

Lees meer

Databeveiliging, zo kan het niet langer!

Dinsdag, 9 April, 2019 - 13:59

Leestijd: 5 minuten

Dat databeveiliging een steeds dominanter onderwerp geworden is, mag duidelijk zijn. De onvolwassenheid van zowel afnemers als aanbieders zorgt echter voor verkeerde keuzes en een toenemend aantal uitdagingen.

Lees meer

Cloudmigratie: de belangrijkste uitgangspunten

Dinsdag, 2 April, 2019 - 09:08

Leestijd: 6 minuten

Migreren naar de cloud is eenvoudig. Effectief migreren naar de cloud niet! Er zijn twee hoofdthema's die moeten worden ingevuld door organisaties die bezig zijn met de definiëring van hun migratie: inzicht in de huidige situatie én beslissen hoe "goed" eruit ziet in de cloud.

Lees meer

Pages

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350