De Claranet blog

Hoe kies je een nieuwe online werkplek? Deel 3: Return on Investment

Vrijdag, 3 April, 2020 - 13:00

Leestijd: 3 minuten

In de gesprekken de afgelopen tijd rondom de introductie van onze online werkplek Claranet WorkSmart365 waren er een aantal thema’s die we terug kregen rondom de keuze voor een nieuwe online werkplek. In een serie blogartikelen kijken we naar de top thema’s. Vandaag deel 3: “Return on investment”

Lees meer

Hoe kies je een nieuwe online werkplek? Deel 2: Thuiswerken en samenwerken

Woensdag, 1 April, 2020 - 10:30

Leestijd: 3 minuten

In de gesprekken de afgelopen tijd rondom de introductie van onze online werkplek Claranet WorkSmart365 waren er een aantal thema’s die we terug kregen rondom de keuze voor een nieuwe online werkplek. In een serie blogartikelen kijken we naar de top thema’s. Vandaag deel 2: “Thuiswerken en samenwerken”

Lees meer

Hoe kies je een nieuwe online werkplek? Deel 1: Appels en peren

Maandag, 30 Maart, 2020 - 14:26

Leestijd: 2 minuten

In de gesprekken de afgelopen tijd rondom de introductie van onze online werkplek Claranet WorkSmart365 waren er een aantal thema’s die we terug kregen rondom de keuze voor een nieuwe online werkplek. In een serie blogartikelen kijken we naar de top thema’s. Vandaag: “Appels en Peren”

Lees meer

Corona? Anti-virus is niet genoeg!

Vrijdag, 20 Maart, 2020 - 13:00

Leestijd: 4 minuten

Stel dat jij en jouw collega’s een e-mail ontvangen met het logo van jouw organisatie en de titel: ‘Verplichte maatregelen in verband met het Coronavirus.’ En dan een link naar de maatregelen. Hoeveel procent van de medewerkers gaat deze (mogelijk) malafide e-mail openen en geven daarmee de hackers toegang tot het computernetwerk? Dikke kans dat dit een groot gedeelte van de medewerkers is.

Lees meer

In de problemen door het verlopen van Sectigo (Comodo) root certificaat?

Donderdag, 19 Maart, 2020 - 10:30

Leestijd: 4 minuten

Vanaf 30 mei 2020 kan je in de problemen komen als je oude apparatuur gebruikt; behalve dat je kwetsbaar bent voor criminelen kan je straks wellicht niet meer e-mailen, website bezoeken en werken applicaties niet meer.

Lees meer

Corona; thuiswerken is een blijvertje!

Woensdag, 11 Maart, 2020 - 14:31

Leestijd: 4 minuten

“Het nieuwe werken”… er zijn organisaties die er nu pas naar kijken, maar de term is al ruim 15 jaar oud. De voorloper ervan is ‘telewerken’ en dat werd al in de jaren ’80 genoemd. Toch heeft het tot begin 2020 geduurd om thuiswerken daadwerkelijk organisatie-breed in te zetten.

Lees meer

Microsoft Teams: mobiliteit en samenwerking in de cloudmodus

Dinsdag, 18 Februari, 2020 - 09:25

Leestijd: 3 minuten

De wereldwijde adoptie van de cloud heeft organisaties de mogelijkheid gegeven om allerlei real-time samenwerkingstools te gebruiken, zonder grote investeringen in hun eigen infrastructuur. Teams is hét wapen van Microsoft op dit gebied.

Lees meer

Een goede, online werkplek om de efficiency en productiviteit te verhogen

Dinsdag, 4 Februari, 2020 - 10:11

Leestijd: 4 minuten

Plaats- en tijdsonafhankelijk werken is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden voor woningcorporaties. Maar de tijd dat dit slechts het invullen van wat informatie op de smartphone betekende, is inmiddels voorbij. Wat is ervoor nodig om het maximale uit je online werkplek te halen? CorporatieGids.nl sprak daarover met Henk Liebeek, Product Manager bij Claranet

Lees meer

“Dé ideale werkplek” – deel 2

Donderdag, 16 Januari, 2020 - 09:45

Leestijd: 5 minuten

Het jaar 2020 is net begonnen of Claranet kondigt WorkSmart365 aan, de hybride werkplek die ervoor zorgt dat dit voor veel gebruikers de laatste online werkplek is die zij gaan gebruiken. We interviewden Product Manager Henk Liebeek over deze nieuwe dienst en de weg er naar toe. Vandaag deel 2 van het interview.

Lees meer

“Dé ideale werkplek” – deel 1

Donderdag, 9 Januari, 2020 - 09:55

Leestijd: 4 minuten

Het jaar 2020 is net begonnen of Claranet kondigt WorkSmart365 aan, de hybride werkplek die ervoor zorgt dat dit voor veel gebruikers de laatste online werkplek is die zij gaan gebruiken. We interviewden Product Manager Henk Liebeek over deze nieuwe dienst en de weg er naar toe. Vandaag deel 1 van het interview.

Lees meer

Pages

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350