Onze oplossingen voor jouw branche

Claranet is gespecialiseerd in het verzorgen van geïntegreerde IT-oplossingen op maat voor organisaties waar continuïteit van processen afhankelijk is van IT. Iedere branche is uniek en geen twee organisaties zijn hetzelfde. Daarom heb je IT-oplossingen nodig die aansluiten bij de specifieke bedrijfsprocessen in die branche én flexibel genoeg zijn dat ze aan te passen zijn aan jouw organisatie.

Als expert in IT-infrastructuur zijn wij continu bezig met het vertalen van actuele ontwikkelingen naar branche specifieke oplossingen vanuit ons portfolio. Met het begrijpen van de trends en ontwikkelingen in een bepaalde branche kunnen we een extra stap maken in de dienstverlening. Dit kan zijn in de vorm van specifiek applicatiebeheer, een extra laag in security, de locatie van de data of een additioneel supportniveau.

“Hoewel veel van onze producten en diensten branche onafhankelijk inzetbaar zijn, vraagt iedere branche om een eigen benadering, verschillende oplossingen en dus expertise. Wij bedienen organisaties van verschillende omvang en in diverse branches en met onze ervaring hierin kun je erop rekenen dat wij de uitdagingen, ontwikkelingen en specifieke toepassingen in deze branches kennen.”

Wiebe Nauta
Managing Director, Claranet Benelux

We hebben kennis en ervaring van de uitdagingen én oplossingen binnen de volgende branches:

Wij verzorgen design, planning en uitvoering van het project en nemen daarna de oplossing in volledig beheer. Wij hebben in deze branches veel projecten succesvol uitgevoerd waardoor we veel kennis en ervaring hebben verworven. Hierdoor zorgen we ervoor dat klanten kunnen doen waar ze goed in zijn en de zorg voor de IT met een gerust hart uit handen kunnen geven. Claranet begrijpt dat als geen ander.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350