E-commerce

Flexibel, schaalbaar én robuust via AWS

Amazon Web Services (AWS) is wereldwijd marktleider op het gebied van public cloud computing en services en we zijn er dan ook trots op dat we de hoogste AWS-certificering hebben en als Premier Consulting Partner je volledig bij jouw cloud implementatie en/of migratie kunnen ondersteunen. Met name op het gebied van e-commerce heeft AWS een voorsprong op de concurrentie en kan je snel, flexibel en zonder grote investeringen een complexe IT-omgeving opbouwen voor elke E-commerce toepassing.

Logo cirkel River Island
Claranet combineert de persoonlijke aandacht van een specialist, met enterprise-klasse oplossingen die worden aangepast aan onze specifieke behoeften. Claranet’s wereldklasse technologie en dito dienstverlening geeft ons de ruimte om een werkelijk fantastische ervaring te creëren voor onze klanten.”
River Island

Of je nu een simpele webwinkel hebt, een compleet cluster in een public cloud of een omnichannelplatform die de online bestellingen real-time combineert met activiteiten in de winkels en de voorraad, de eis is heel simpel; het internet gaat nooit dicht, en de webshop dus ook niet! Het verkeer naar een webshop kan echter enorm fluctueren. Van de meest rustige momenten tot (onverwacht) veel traffic door een succesvolle reclamecampagne, e-mail nieuwsbrief, nieuwe collectie of Black Friday.

Performance is cruciaal

De performance van een webshop is cruciaal voor succes. Wanneer een bezoeker langer dan een paar seconden moet wachten op een webpagina, dan kan de service nog zo goed zijn of de prijs laag zijn, de bezoeker heeft nog steeds (te) lang moeten wachten. Deze zal dan ook sneller geneigd zijn om een concurrent te bezoeken, wat dus direct resulteert in een dalende omzet. Bovendien zorgt een langere laadtijd ook direct voor een daling in de Google ranking wat sowieso bezoekers en omzet kost. Wij kunnen de garantie geven dat de performance van het platform 24x7 stabiel is en bieden we de beste user experience, ongeacht of het IaaS of PaaS-gebaseerd is. Daardoor ben je zeker van optimale conversie.

Icon casestudy River Island

Case-study

River Island

Video

Missguided

Public Cloud dienst

Dienst

Public Cloud

Partnerships Public Cloud

Claranet heeft de hoogste partnerstatus bij de top drie public cloud leveranciers waaronder Premier Consulting Partner bij Amazon Web Services. Dit heeft enorme voordelen bij de keuze voor het juiste hostingplatform. Hosting voor E-commerce is namelijk niet één enkele oplossing, maar dient geoptimaliseerd te zijn voor de omvang van de webshop, het aantal bezoekers en de gebruikte applicatie voor de webshop. Op basis van die parameters wordt er een geoptimaliseerde omgeving ontworpen waarmee gegarandeerde snelle performance geleverd wordt op zowel rustige als drukke momenten. De oplossing kan hierbij zelfs gecombineerd worden met een eigen of lokaal hostingplatform voor een Hybrid IT-oplossing.

Specialisatie

Naast public cloudmanagement bieden we diverse methodieken voor migratie, waaronder ‘lift & shift-plus’ projecten van de huidige infrastructuur naar een public cloud oplossing, hands-on DevOps en diverse OTAP-omgevingen. Daarnaast bieden we 24/7 pro-actieve monitoring voor een stabiele, snelle en schaalbare website of andere digitale platform. Dankzij onze specialisatie op de hosting van WordPress, Drupal en Magento websites verzekeren we u van de beste gebruikerservaring op dit gebied. Door onze hoge partnerstatus hebben we bovendien directe toegang tot aanvullende specifieke expertise op het gebied van onder andere Amazon EC2, S3 storage en CloudFront.

Ominchannel

Omnichannel is een evolutie op multichannel en crosschannel. De gemeenschappelijke deler is het bedienen van de consument via meerdere kanalen. Het koopgedrag van de consument is veranderd en uiteindelijk zal elk retailbedrijf mee willen gaan en op nieuwe kansen inspelen. Klanten hebben steeds minder tijd en verwachten daarom altijd en overal te kunnen winkelen. Onafhankelijk van tijd, locatie en kanaal wil de klant je kunnen bereiken. Dit betekent dat uitstraling, content en beleving altijd en overal gelijk moet zijn, zowel in de winkel als online. De onontbeerlijke verbindende factor hierin is een IT-omgeving met een gegarandeerde stabiliteit en beschikbaarheid voor zowel de hosting van de webshop als het netwerk naar de winkels.

Heb je een vraag?

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350