Industrie

Werk aan de IT-uitdagingen van morgen én overmorgen

Industriële productiebedrijven worden steeds meer gedwongen om flexibeler en efficiënter te produceren. Door machines, processen, logistiek en medewerkers goed met elkaar te verbinden, worden hierin grote stappen gemaakt. Een hoge kwaliteit van de IT is hierbij niet te onderschatten; een stabiele en betrouwbare IT-omgeving is onmisbaar! Onze oplossingen voor de industrie helpen je om de IT-uitdagingen van morgen én overmorgen aan te gaan.

Claranet is een flexibele club. Ze kunnen en zijn bereid, als dat nodig is, out-of-the-box te denken. Claranet is groot genoeg om een serieuze partij voor ons te zijn. Maar klein genoeg om flexibel te zijn."
Marcel Verbruggen, ICT Manager
Vanderlande Industries

Klanten eisen steeds vaker flexibel maatwerk en snelheid; producten moeten steeds beter aansluiten bij de wensen en snel worden geleverd. De gebruikte mensen en machines, en de daarbij gebruikte sensoren, genereren een enorme hoeveelheid data. Dit vraagt om het design, bouw en implementatie van IT-platformen en systemen die geschikt zijn voor toepassingen die omgaan met deze Big Data en ‘Internet of Things’. Het netwerk en communicatie zijn onmisbare factoren.

Een goed netwerk is de cruciaal

Netwerken vormen een onmisbaar onderdeel van de IT, omdat ze de fundering vormen voor een effectieve communicatie. De juiste netwerkoplossingen zorgen voor optimale bereikbaarheid, verbinding met partners en gestroomlijnde bedrijfsprocessen. Een goed afgestemd netwerk heeft een enorme impact op de hoeveelheid informatie die constant uitgewisseld wordt met logistieke systemen, applicaties en clouddiensten om de kernprocessen heen, waardoor kosten, grondstoffen en energieverbruik kunnen worden geoptimaliseerd.

Expert in communicatie

De kracht van elke organisatie ligt in de communicatie. Of het nu om intern of extern verkeer gaat, communiceren is een dagelijkse bezigheid voor elke werknemer. IT moet hierbij medewerkers ondersteuning bieden om hun werk sneller, veiliger en efficiënter te doen. Voorwaarde is dat informatie snel en soepel kan worden uitgewisseld en gebruikers altijd toegang hebben tot hun data en applicaties. Claranet is expert in Microsoftdiensten die gericht zijn op communicatie en samenwerking. Binnen dit portfolio vallen diensten als Skype for Business, Office 365, Exchange en Teams.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350