Notariaat

Betrouwbaar én efficient

Het notariaat is een zeer veeleisende branche en komt vaak in aanraking met kostenbesparingen, margedruk, maar bovenal betrouwbaarheid en efficiency. IT speelt daarbij een cruciale rol. Denk aan het optimaliseren van de processen, het inrichten van infrastructuur en altijd en overal beschikbaar hebben van de juiste informatie, zonder dat de beveiliging van die data in gevaar komt.

Als branche-expert én marktleider, onder de naam Rely, hebben we een grote focus op de notariële sector. Door deze focus hebben we niet alleen bijzonder veel kennis van eisen, wensen en behoeften op het gebied van IT bij het notariaat, we hebben ook een partnership met de leveranciers van notarisapplicaties. De korte lijnen met deze leveranciers is een echte meerwaarde voor de relatie die we met onze klanten hebben. Dus geen omslachtige zoektochten meer en niet van het kastje naar de muur gestuurd worden, maar directe toegang tot vaste contactpersonen met kennis van zaken en snelle, slimme en gedegen IT-oplossingen. Daar staan we voor!

De meest relaxte migratie in het bestaan van Het Notarieel“
Mr. Dick Timmerman
Notaris

IT als ondersteuning

IT moet medewerkers ondersteuning bieden om hun werk sneller, veiliger en efficiënter te doen. Voorwaarde is dat informatie snel en soepel kan worden uitgewisseld en gebruikers altijd toegang hebben tot hun data en applicaties. Onze online werkplek voorziet alle medewerkers van deze behoefte en zorgt voor hogere productiviteit, betere dienstverlening en kostenbesparing. Ondertussen kun je je richten op het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Met werkplekbeheer van ons zorg je voor up-to-date werkplekken en garandeer je de flexibiliteit en continuïteit van de bedrijfsprocessen.

Private cloud met garantie

Met een eigen private cloud oplossing ontzorgen wij organisaties op het gebied van IT en bieden wij de vereiste beschikbaarheid en flexibiliteit om bij te dragen aan hun doelstellingen. Binnen het cloud platform creëren we voor elke organisatie een eigen, volledig gescheiden omgeving waarin alle gewenste diensten en functionaliteiten worden geplaatst. Alle IT-functionaliteiten en diensten worden vanuit deze eigen omgeving aan de werknemers van jouw organisatie aangeleverd. Alle informatie is specifiek voor jouw organisatie toegankelijk en blijft volledig het eigen eigendom. Wij geven daarbij een 100% garantie dat deze data in Nederland blijft, en dus onder lokale Nederlandse wet- en regelgeving valt. En met de ISO-certificeringen voor databeveiliging garanderen we dat we de nodige voorzorgmaatregelen hebben genomen om informatie en data te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350