Woningcorporaties

IT als ondersteuning

Woningcorporaties hebben een belangrijke maatschappelijke doelstelling: een bijdrage leveren aan het leefbaar maken en houden van onze woonomgeving. Als woningcorporatie wil je daarom volledige aandacht hebben op je huurders, beheer van woningen en het ontwikkelen van renovatie – en nieuwbouwprojecten. Veel van deze processen worden ondersteunt door de IT, maar het blijkt erg tijdrovend om alle kennis zelf in huis te hebben én ontwikkelingen in de gaten te houden. IT moet echter niet gezien worden als kostenpost, maar een instrument dat corporaties in staat stelt sneller en efficiënter te werken en te zorgen voor een betere bediening van externe en interne klanten, huurders én medewerkers.

Logo cirkel Woonbedrijf
Iedereen goed moet kunnen wonen, in een woning met kwaliteit, in een leefbare buurt. En dat daarbij niemand mag worden uitgesloten. Deze tijd vraagt om woningcorporaties die efficiënt presteren en flexibel kunnen inspelen op maatschappelijke vraagstukken en veranderingen.”
Woonbedrijf

Partnership

Wij geloven in een nauwe samenwerking vanuit een gedeelde visie op het beoogde eindresultaat. Claranet focust zich op de lange termijn en dat geldt ook voor de relaties met haar klanten; Claranet streeft naar een langetermijnpartnership op IT-gebied. Voor Claranet is “partner” niet zomaar een woord, maar een concept dat haar marktbenadering onderstreept. Partnership is voor Claranet gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het vermogen om samen succesvol te zijn. Door zich in de markt en specifieke klantsituatie te verdiepen, kunnen gezamenlijk oplossingen ontwikkeld worden. De dienstverlening kan hierop afgestemd worden en er wordt een compromisloze win-winsituatie gecreëerd. Zo zorgt Claranet ervoor dat klanten kunnen doen waar ze goed in zijn en de zorg voor de IT met een gerust hart uit handen kunnen geven. Claranet begrijpt dat als geen ander.

Regiefunctie

De regiefunctie voor de IT-omgeving ligt bij Claranet en als spin in het web zorgen wij ervoor dat alle externe partijen, bijvoorbeeld software- of applicatieleveranciers, aangestuurd worden. Bij ons heb je dus maar met één organisatie te maken. Ook uitbesteding van een deel van de IT is mogelijk met specifieke oplossing op het gebied van (online) werkplekken, cloud, netwerken en security.

Banner_cloudadoptie.png

Heb je een vraag?

Efficiëntere dienstverlening

Claranet helpt woningcorporaties met het design, implementatie en het beheer van de volledige onderliggende IT-omgeving. Je hoeft je niet meer druk te maken over de IT-omgeving, maar bent hierdoor in staat om te focussen op de eigen (interne) dienstverlening. Wij dragen bij aan efficiëntere dienstverlening, tevreden medewerkers én tevreden huurders met de garantie van een kostenbeheersing én kostenbesparing.

Meer informatie?

Eric de Graaf is onze specialist voor de woningcorporaties. Hij beantwoordt graag jouw vragen. Bel op 040-2393315 of vul het contactformulier in, dan maken we direct een kennismakingsafspraak!

branche specialist: Eric de Graaf

Corporatieplein

CorportatiePlein2017_banner.jpg

Op donderdag 21 september stond Claranet op de vakbeurs CorporatiePlein in Houten. CorporatiePlein is de Bedrijfsvoering, ICT & innovatiebeurs voor woningcorporaties. De beurs is de ultieme gelegenheid om in één dag helemaal op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste producten, trends en innovaties. CorporatiePlein wordt door exposanten en woningcorporaties gezien als hét evenement voor woningcorporaties. Een bezoek aan deze vakbeurs is bij uitstek geschikt voor functionarissen, werkzaam in de vakgebieden Wonen, Financiën, Onderhoud, Communicatie & IT bij woningcorporaties.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350