Claranet leider in Gartner’s Magic Quadrant

Voor het vierde jaar op rij is Claranet in 2016 gepositioneerd als een leider in het Gartner Magic Quadrant voor Managed Hybrid Cloud Hosting, Europa, op basis van lange termijn visie en de slagkracht.

Leader Gartner Magic Quadrant Cloud-Enabled Managed Hosting=

Wij zien hybrid IT als een belangrijke differentiator voor ons en hebben de afgelopen twee jaar zwaar geïnvesteerd in ons public cloud-portfolio om ervoor te zorgen dat we een compleet aanbod van hosting diensten kunnen aanbieden. Applicaties én data zijn beiden zeer belangrijk voor organisaties en bij Claranet zijn wij van mening dat de beschikbaarheid, beveiliging en prestaties essentiëel zijn. Deze elementen variëren per applicatie en het gebruik van de juiste infrastructuur per applicatie is hierin de sleutel voor het waarborgen van een doeltreffende applicatiehosting."

Charles Nasser, oprichter en CEO
Claranet

Wat is het Magic Quadrant?

Gartner's Magic Quadrant is een alom gerespecteerde marktanalyse tool, die verschillende leveranciers in de technologie markt onderzoekt en beoordeelt, en is bedoeld om bedrijven te voorzien van een evaluatie van de kracht en mogelijkheden van een leverancier. Claranet is gepositioneerd als 'leider' in Gartner's Magic Quadrant voor Managed Hybrid Cloud Hosting, Europa 2016 voor het vierde jaar op rij.

Wat zegt de kwalificatie 'leider' over Claranet?

Bedrijven in het Leaders Quadrant bewijzen volgens Gartner, dat ze een stabiele kracht zijn in de markt, sterk kunnen innoveren op basis van hun bestaande producten en betrouwbaar zijn voor het invullen van enterprise-klasse behoeften. Ze hebben hun technische bekwaamheid reeds bewezen en hebben het vermogen om diensten te leveren aan een brede range van klanten. Ze kunnen verschillende klantoplossingen leveren als stand-alone dienst maar ook volledige geïntegreerd met andere diensten.

"Public cloud diensten kunnen een belangrijk onderdeel zijn van de oplossing voor de optimale levering van applicaties en data, maar het is niet dé oplossing voor alles. Een dienstverlener die applicaties kan beheren op meerdere platforms, zoals zijn eigen infrastructuur en on-premise platform van de klant, ondersteund door een geïntegreerd netwerk, is essentieel. Claranet's ervaring in netwerkdiensten is een belangrijk onderdeel van onze cloud propositie. Het vergroot onze toegevoegde waarde en is iets dat ons onderscheidt van vele van onze concurrenten. Met het aanbieden van netwerk geïntegreerde diensten, profiteren we van de groeiende populariteit van de hybride cloud en omzeilen we de uitdagingen in verband met het beheer van gescheiden IT-omgevingen voor onze klanten."

Charles Nasser, oprichter en CEO
Claranet

©2016 Gartner, Inc. and/or its affiliates. All rights reserved.
*Gartner, Inc., Magic Quadrant for Managed Hybrid Cloud Hosting, Europe, Europe, Tiny Haynes, Gianluca Tramacere, Gregor Petri, 28 June 2016.

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350