IT-diensten en oplossingen op maat

Zijn je bedrijfsprocessen afhankelijk van IT? Dan is Claranet dé IT-partner om jouw continuïteit te waarborgen, met IT-oplossingen aangepast aan jouw situatie. Wij hebben jarenlange expertise op het gebied van (online) werkplekken, netwerken, cloud én security.

IT-oplossingen van ontwerp tot bouw en support

Claranet voorziet je van een IT-oplossing, speciaal samengesteld voor je eigen situatie. Samen bepalen we op basis van je wensen en voorwaarden een IT-oplossing samen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen. Naast het ontwerp en de bouw van uw IT-omgeving zijn we ook 24x7 beschikbaar voor IT-support.

IT-oplossingen van Claranet zorgen voor volledige begeleiding en ondersteuning, zo kun je je volledig focussen op de core-business van jouw organisatie.

Vertrouw op onze IT-experts, focus op uw organisatie

Van IT-afdelingen wordt verwacht dat ze zich bezig houden met innovatie. Tevens wordt er verwacht dat de kosten worden verlaagd terwijl tegelijkertijd de complexiteit groter wordt, er een tekort aan bepaalde vaardigheden is en er meer regelgeving op komst is. Claranet kan je als IT-partner helpen doordat IT-afdelingen sneller en tegen lagere kosten kunnen opereren en transformeren.”

Wiebe Nauta
Managing Director, Claranet Benelux

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350