IT diensten en oplossingen op maat

Zijn uw bedrijfsprocessen afhankelijk van IT? Dan is Claranet dé IT partner om uw continuïteit te waarborgen, met IT oplossingen aangepast aan uw bedrijfssituatie. Wij hebben jarenlange expertise op het gebied van (online) werkplekken, IT security, datanetwerken, managed hosting én cloud platforms.

IT oplossingen van ontwerp tot bouw en support

Claranet voorziet u van een IT oplossing, speciaal samengesteld voor uw bedrijfssituatie. Samen bepalen we op basis van uw wensen en voorwaarden een IT oplossing samen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen. Naast het ontwerp en de bouw van uw IT omgeving zijn we ook 24x7 beschikbaar voor IT support.

IT oplossingen van Claranet betekent volledige begeleiding en ondersteuning, zo kunt u zich volledig focussen op de core-business van uw organisatie.

Vertrouw op onze IT experts, focus op uw organisatie

Van IT-afdelingen wordt verwacht dat ze zich bezig houden met innovatie. Tevens wordt er verwacht dat de kosten worden verlaagd terwijl tegelijkertijd de complexiteit groter wordt, er een tekort aan bepaalde vaardigheden is en er meer regelgeving op komst is. Claranet kan u als IT partner helpen doordat IT-afdelingen sneller en tegen lagere kosten kunnen opereren en transformeren.”

Wiebe Nauta
Managing Director, Claranet Benelux

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350