Cloud

Volledige virtualisatie met oneindige mogelijkheden

Met de vele definities die er in de markt rondgaan, is het moeilijk om goed te begrijpen wat cloud computing is en wat er mee kan worden bereikt. De realiteit is dat cloud computing niet zo omvattend is als velen beweren noch is het geschikt voor elke organisatie of IT-toepassing. Simpel uitgelegd bestaat cloud uit gedeelde IT-resources in een datacenter die zo zijn geconfigureerd dat opslag-, reken- en geheugencapaciteit optimaal kan worden verdeeld over verschillende gebruikers. Het biedt toegang tot gedeelde servercapaciteit en meestal ook centraal geïnstalleerde software. Gebruikers kunnen bijna onbeperkt resources bestellen, hoeven geen investeringen te doen en maken gebruik van ongekende schaalvoordelen.

Waarom kiezen voor Claranet voor uw clouddiensten?

  • Volledig pakket van IT-diensten
  • Hoge beschikbaarheidsgaranties
  • Eén enkele SLA voor al uw IT
  • 24x7 ondersteuning
  • Geen onverwachte kosten
  • Als leider gepositioneerd door Gartner

Claranet Business Video

Bekijk op volledig scherm

Product leaflet Private Cloud

Product leaflet Private Cloud

Lees het product leaflet

Onze clouddiensten

Claranet heeft een reeks aan clouddiensten die we in enkelvoudige vorm of in combinatie aanbieden in de vorm die het beste bij uw situatie past; Private, Public of Hybride, wij verzorgen uw cloudplatform zodat u zich kan richten op uw kernactiviteiten en geen omkijken heeft naar de infrastructuur.

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Claranet heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om uw oplossing naar gelang uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350