E-mail & Web Security

Anti-virus en anti-spam oplossing op basis van Symantec.cloud

E-mail zorgt voor een eenvoudige, snelle en goedkope manier van het uitwisselen van informatie, en voor veel organisaties is het de voornaamste manier van zakelijke communicatie geworden. E-mail wordt tegenwoordig dan ook terecht gezien als een bedrijfskritische toepassing. Een toepassing waarbij een verstoring direct een enorme impact heeft op de dagelijkse gang van zaken en daarom ook een hoge bescherming nodig heeft.

Zonder effectieve e-mail security riskeer je als organisaties kostbare zakelijke verstoringen, datalekken en het verlies van klantvertrouwen. Kies daarom voor de zekerheid van Claranet e-mail security door middel van Symantec.cloud.

Lees verder Lees verder

Meer informatie over E-mail & Web Security?

Placeholder icon

Hoogwaardige oplossing

100% beveiliging van de bekende en onbekende virussen

Placeholder icon

Geen merkbare vertraging

Scanning en levering van de e-mail in minder dan 60 seconden.

Placeholder icon

Eenvoudig gebruik

De dienst behoeft geen installatie en is eenvoudig te configureren en toe te passen buiten het eigen platform.

Waarom starten met E-mail & Web Security?

Claranet biedt met E-mail & Web Security een hoogwaardige oplossing, op basis van Symantec technologie, die zorgt voor een optimale bescherming tegen virussen en overlast van spam. Concreet betekent dit voor jouw organisatie: 100% bescherming tegen bekende en onbekende e-mail virussen en gegarandeerde 99% detectie van spam, vastgelegd in een hoogwaardige SLA.

Met een oplossing op maat zorgen we voor e-mail beveiliging tegen virussen, spamverkeer, phishing, gerichte aanvallen en bulk e-mails. Dat allemaal vanuit een eigen robuuste cloud omgeving, dat de technologie op locatie vereenvoudigd.

Effectieve malware beveiliging

De afgelopen jaren zijn het aantal gerichte malware aanvallen enorm toegenomen. Malware-programmeurs doen aanzienlijke inspanningen om gaten in de beveiliging uit te kunnen buiten en worden hier steeds beter in. Bijna één op de 106 e-mails bevat momenteel een vorm van malware bedreiging. Sommige aanvallers gebruiken daarbij zeer gerichte benaderpogingen die zijn ontworpen om op authenticatie gebaseerde systemen te verslaan.

De inzet van traditionele anti-virus technieken is hierdoor niet voldoende. Extra maatregelen zijn noodzakelijk om jouw risico te verminderen. Met de effectieve verdediging van Claranet E-mail Security bescherm je jouw bedrijf tegen e-mail malware zonder vereiste hardware of software op locatie.

E-mail beveiliging van inbox én outbox

Met E-mail Security leveren we een complete beveiliging van zowel inkomende als uitgaande berichten. Met een effectieve en accurate antimalware, antispam en content filtering dienst vanuit een wereldwijd cloud-platform.

De 99% spamdetectie met slechts 0,0003% valse positieven zorgt dat jouw netwerk niet volloopt met spam en dat werknemers hun tijd verdoen met het lezen van ongewenste massamails. 100% beveiliging van de bekende en onbekende virussen beschermt jouw netwerk en werknemers tegen nieuwe en opkomende bedreigingen en de gerichte aanvallen van vandaag.

E-mailcontinuïteit is bovendien volledig gewaarborgd door 100% beschikbaarheid van de service. Deze toonaangevende cloudbeveiliging wordt geleverd met de beste SLA’s en volledige klantondersteuning zoals je van Claranet mag verwachten.

Eenvoudig gebruik

Er is geen training van de gebruikers nodig voor het gebruik van Claranet E-mail Security. De dienst behoeft geen installatie en is eenvoudig te configureren en toe te passen. De e-mail beveiliging wordt centraal ingeschakeld om automatisch de inkomende en uitgaande e-mail met bijlagen te scannen. Het biedt alle ontvangers de mogelijkheid om veilig e-mail te ontvangen en te versturen, onafhankelijk van de gebruikte technologie.

De infrastructuur en beschermingstechnologieën van Claranet E-mail Security worden ontwikkeld en beheerd door een gespecialiseerd team van Symantec. Je behoudt echter volledige controle over beleidsregels en serviceprestaties via de webbeheerportal, waarbinnen je rapporten kunt genereren en e-mails via de infrastructuur kunt traceren.

Extra beveiliging voor de inhoud en bijlagen van e-mails

Onze e-mail security heeft 2 uitbreidingsmodules die in combinatie met Anti-virus en Anti-spam kunnen worden afgenomen; Content Control en Image Control.

Met deze modules kan de naleving van beleid op gebied van ‘acceptable use’- en/of ‘data leakage prevention’ voor het e-mailverkeer worden gecontroleerd, door specifieke regels in te stellen voor de controle van inhoud van e-mails en toegevoegde afbeeldingen.

Een e-mailbericht die inbreuk maakt op het bedrijfsbeleid, kan onderworpen worden aan diverse acties, zoals ‘blokkeren/verwijderen’ of ‘doorsturen naar de beheerder’.

Web Security

Naast de voor E-mail gebaseerde oplossingen is de dienstenbundel eenvoudig uit te breiden met een module voor professionele bescherming van het internetverkeer tussen jouw organisatie en derden; Web Security.

Als een extra beschermlaag tussen het internet en de lokale IT-infrastructuur wordt het wereldwijde cloud-platform van Symantec ingezet waarmee al het verkeer wordt gecontroleerd. Met behulp van URL-filtering is het mogelijk om centraal het bedrijfsbeleid voor acceptabel surfgedrag van gebruikers aan te passen. Hierbij kunnen bepaalde websites volledig geblokkeerd worden, kan de toegang beperkt worden tot bepaalde periodes op een (werk)dag of een maximale bezoekduur ingesteld worden.

De voordelen van Claranet E-mail & Web Security

  • Anti-Virus: 100% bescherming tegen bekende en onbekende virussen
  • Anti-Virus accuratie: minder dan 0,0001% valse positieven
  • Anti-Spam: 99% detectie met minder dan 0,0003% valse positieven
  • Hoge beschikbaarheid met 100% garantie
  • Filtervertraging: scanning en levering van de e-mail in minder dan 60 seconden
  • 24x7 automatische updates
  • Geen verlies van netwerk-bandbreedte door het filteren van spam en virussen buiten uw netwerk
  • Content Control en Image Control

Download het productleaflet

Hoe we met je samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor je klaar om op basis van jouw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Claranet heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

Je kan rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in jouw behoeften om de oplossing naar gelang van jouw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Interview Charles Nasser

Bekijk op volledig scherm

Case study SPGPrints

Case study SPGPrints

Lees de case study

Claranet Business Video

Bekijk op volledig scherm

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350