Hosting

Oplossing op maat met garantie voor optimale performance

Sinds 1996 is Claranet actief met het internet, duizenden klanten maken gebruik van de hosting dienstverlening. Vele klanten zijn u al voorgegaan en vertrouwen op de hosting diensten van Claranet. Waarom zou u zelf nog investeren in hardware, software en kennis? U krijgt de beschikking over ruim 750 technische specialisten, 18 internationale datacenters en technologisch geavanceerde server- en storage platforms. Dankzij de jarenlange expertise op het gebied van datacenter-, hosting- én netwerk dienstverlening staat Claranet garant voor de hoogste kwaliteit dienstverlening.

Met de hostingdiensten van Claranet zijn uw servers, websites, applicaties en data in goede handen. De deskundige specialisten van Claranet staan er voor in dat uw systemen dag en nacht optimaal functioneren. Of u nu in de regio, landelijk of internationaal gevestigd bent, Claranet ontzorgt u van het ontwerpen, bouwen tot en met het in stand houden van complexe ICT voorzieningen.

Waarom kiezen voor Claranet voor uw hostingdiensten?

  • Volledig pakket van IT-diensten
  • Hoge beschikbaarheidsgaranties
  • Eén enkele SLA voor al uw IT
  • 24x7 ondersteuning
  • Geen onverwachte kosten
  • Als leider gepositioneerd door Gartner
  • ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd
Case study Peugeot

Case study Peugeot

Lees de case study

Claranet Business Video

Bekijk op volledig scherm

Case study Amnesty International

Case study Amnesty International

Lees de case study

Onze hostingdiensten

Naast de ongekende flexibiliteit die we u bieden, bent u in staat om kosten te besparen en te profiteren van geavanceerde technologieën zonder daarvoor grote investeringen te doen in kennis of werving van specialisten.

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Claranet heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om uw oplossing naar gelang uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350