Netwerken

Razendsnel en betrouwbaar met landelijke dekking

Netwerken vormen een onmisbaar onderdeel van iedere organisatie, omdat ze effectieve communicatie mogelijk maken. Ze zorgen ervoor dat uw klanten bereikt kunnen worden, verbindingen gelegd kunnen worden met partners en dat processen gestroomlijnd kunnen worden. Claranet is sinds het begin van het internettijdperk een betrouwbare leverancier van internettoegang en besloten bedrijfsnetwerken. Claranet is in staat om lokale, nationale en internationale organisaties een alomvattende en innovatieve infrastructuur aan te bieden, die volledig door Claranet wordt onderhouden.

Combinaties met andere diensten in ons portfolio zijn geen enkel probleem vanwege de modulaire opzet van ons portfolio. Hierdoor kunnen we u een betrouwbare End-to-End SLA garanderen voor uw eigen specifieke oplossing.

Waarom kiezen voor Claranet voor uw netwerkdiensten?

  • Volledig pakket van IT-diensten
  • Hoge beschikbaarheidsgaranties
  • 24x7 ondersteuning
  • Geen onverwachte kosten of limieten
  • Landelijke dekking
  • Hoogste graad van beveiliging
Case study Triumph

Case study Triumph

Lees de case study

Product leaflet Managed WIFI

Product leaflet Managed WIFI

Lees het product leaflet

Onze netwerkdiensten

Claranet is sinds het begin van het internettijdperk een betrouwbare leverancier van internettoegang en besloten bedrijfsnetwerken, met diensten als ADSL, VDSL, SDSL en Ethernet op basis van glasvezel of radioverbindingen.

Hoe we met u samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor u klaar om op basis van uw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Claranet heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

U kunt rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in uw behoeften om uw oplossing naar gelang uw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350