Security

Krachtige, gebruiksvriendelijke en schaalbare beveiliging voor nu en de toekomst

Cybercriminelen proberen steeds vaker in te breken op netwerken om misbruik te maken van kostbare bedrijfsdata, persoonlijke gegevens of bijvoorbeeld processorkracht van de lokale server. De ontwikkelingen gaan echt razendsnel en zijn haast niet bij te houden zonder het als primaire taak toe te wijzen binnen de organisatie. Je kan jouw organisatie daarbij alleen goed beschermen als je zorgt voor 24 uur per dag bewaking. Die combinatie maakt het een kostbare en tijdrovende zaak; het terrein van experts.

Hoe veilig is je website? Scan deze met onze Quickscan!

Waarom kiezen voor Claranet voor security?

  • Volledig pakket van IT-diensten
  • Hoge beschikbaarheidsgaranties
  • 24x7 ondersteuning
  • Geen onverwachte kosten
  • Gepositioneerd in Gartner's Magic Quadrant
  • ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd
Case study SPGPrints

Case study SPGPrints

Lees de case study

Claranet Business Video

Bekijk op volledig scherm

Case study Dianet

Case study Dianet

Lees de case study

Onze securitydiensten

Claranet heeft een complete set security-diensten die een betrouwbare beveiliging kunnen verzorgen voor uw bedrijfsvoering, onderverdeeld in drie security-gebieden. Afhankelijk van jouw wensen en eisen kunnen een of meerdere diensten ervoor zorgen dat huidige gaten in de beveiliging worden gedicht, of dat er een extra laag bescherming wordt aangebracht:

Onze securityspecialisten zorgen voor een probleemloze implementatie, naadloze opname binnen jouw huidige IT-oplossing en verzorgen professionele ondersteuning na oplevering.

Hoe we met je samenwerken

Design

Ontwerp

Wij staan voor je klaar om op basis van jouw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Build

Bouw

Claranet heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Manage

Support

Je kan rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Evolve

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in jouw behoeften om de oplossing naar gelang van jouw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350