Security diensten: betrouwbare beveiliging | Claranet NL
Cybersecurity

Security

Cybersecurity diensten houden jouw organisatie veilig, 24 uur per dag. Een adequate 24x7 beveiligingsstrategie is noodzakelijk, want een succesvolle hackpoging kan grote gevolgen hebben.

De kennis en ervaring die je nodig hebt om jouw organisatie goed beveiligd te houden.

Het onlangs opgerichte Claranet Cyber Security Nederland combineert jarenlange internationale ervaring op gebied van security met lokale invulling door specialisten op gebied van cloud, netwerk en online werkplekken. Onder de merken van Sec-1 en NotSoSecure hebben we ruim 18 jaar ervaring opgedaan in cybersecurity-services en training voor de grootste merken over de hele wereld. Met meer dan 10.000 uitgevoerde pentestdagen per jaar zijn onze beveiligingsexperts toonaangevend op het gebied van technische mogelijkheden en werken op een vriendelijke en resultaatgerichte manier.

60+

Cybersecurity experts

Medeoprichter van security certificatie-instantie CREST

Ervaren Black Hat cyberconferentie trainers

Penetration testing icon

Bescherming & Controle

Een 24x7 beveiligingsstrategie is noodzakelijk

  • Managed Firewall
  • Endpoint Protection
  • Veilig Mailen
  • Claranet back-up
Hacking training icon

Scannen & Testen

Werken de genomen technische maatregelen?

  • Continuous Security Testing (CST)
  • Phishing as a Service
  • Pentesting
Bewustwording & Kennis icon

Bewustwording & Kennis

Zorg er voor dat medewerkers op de hoogte zijn van nieuwe privacyregels

  • User Awareness Adoptie
  • User Awareness Training
  • Training

WE HACK. WE TEACH. WE PROTECT.

Uit de ervaring die we de afgelopen tijd hebben opgedaan, leren we de juiste lessen en passen die toe met de lokale teams, zodat we de cultuur, gewoonten en ervaring van het land direct meenemen in de dienstverlening. In Nederland hebben we zo’n 75 mensen die niet alleen een schat aan IT-ervaring hebben, maar inmiddels hun sporen hebben verdiend op het gebied van databeveiliging.

Maak kennis met het team dat cybersecurity belichaamt

Elke organisatie is een digitaal doelwit ongeacht de branche of business. Achterover leunen is daarom simpelweg geen optie, iedere organisatie moet aan de slag met security. De ontwikkelingen gaan razendsnel en zijn amper bij te houden. We gebruiken diensten die we als Claranet groep kunnen leveren, en combineren dat met de dienstverlening die we lokaal al jaren leveren tot een compleet portfolio aan securitydiensten.

Inzicht

Elke dag zien we de uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd om hun activiteiten snel te moderniseren en potentieel volledig in te kunnen zetten.

Vijf vragen die je moet stellen voordat je een BYOD-beleid opstelt

Leestijd: 4 minuten. De sterke toename van hybride of volledig thuiswerken de afgelopen tijd heeft geleid tot een aantal nieuwe beveiligingsuitdagingen voor organisaties. Een van de grootste zorgen is ervoor te zorgen dat de medewerkers zich verantwoordelijk gedragen bij het werken op hun eigen apparaten. Dus, hoe kan je jouw organisatie veilig houden en toch de productiviteit van de medewerkers ondersteunen? Het antwoord is te vinden in een robuust beleid op het moment dat je gebruik maakt van BYOD (Bring Your Own Device) voor je devices. Nu is er vaak wel de optie om zelf eigen apparatuur in te zetten, maar van een echt vast beleid komt vaak weinig terecht. Voor degenen die nog aan de slag moeten hiermee, nemen we de top vijf van vragen die je moet beantwoorden hieronder door.

Blog

Patchen, updaten, migreren én uitfaseren!

Leestijd: 5 minuten. Security Awareness is momenteel een belangrijk onderwerp. Toenemende dreiging zorgt ervoor dat de medewerker meer bewust moet worden van de invloed van een verkeerde keuze of onachtzaamheid. De medewerker staat ook met stip op 1 als makkelijkste ingang voor een cybercrimineel. Maar met alleen toegang is hij er nog niet. De reden dat een cyberinbraak gemiddeld pas na 287 dagen gevonden wordt, ligt in het feit dat de ongenode gasten niet direct actie ondernemen bij een inbraak, maar op de loer liggen om dieper in het netwerk of platform te komen. Het is dus zaak om te zorgen dat er een strategie is voor de combinatie; zowel de awareness omhoog schroeven als zorgen dat de techniek up-to-date blijft… en dus patchen, updaten, migreren én uitfaseren!

Blog