Bescherming & controle icon

Bescherming & controle

Een 24x7 beveiligingsstrategie is noodzakelijk

Databeveiliging is een actief proces. De meeste organisaties beschikken echter niet over een IT-afdeling die 24 uur per dag de bewaking kan verzorgen en de ontwikkelingen gaan razendsnel.

Het actueel houden van kennis op het gebied van informatiebeveiliging is kostbaar en tijdrovend. Toch is een adequate 24x7 beveiligingsstrategie noodzakelijk, want een succesvolle hackpoging kan grote gevolgen hebben. Het security-gebied “bescherming & controle” bevat technische oplossingen die bedoeld zijn om jouw omgeving te beschermen en de controle te behouden. Alle diensten worden volledig door Claranet beheerd met een 24x7 actieve monitoring en eenduidige Service Level Agreement.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Single sign-on

Single sign-on

Eén keer inloggen voor toegang tot alle applicaties

Hoge beschikbaarheid

Hoge beschikbaarheid

Redundant uitgevoerde Claranet datacenters met 99,9% beschikbaarheid

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Verbetering van productiviteit en medewerkerstevredenheid.

Claranet icon Managed Firewall

Managed Firewall

Claranet beschikt met de Managed Firewall over een effectief beveiligingsconcept waarbij hardware, expertise en continue bewaking centraal staan. Met deze dienst kies je voor optimale zekerheid en heb je er geen omkijken meer naar. Voor de hardware en software wordt gebruik gemaakt van Fortinet, een wereldwijde leverancier van netwerk security appliances en marktleider in Unified Threat Management, in combinatie met onze eigen security-experts voor de configuratie, installatie, beheer én monitoring.

Claranet icon E-mail Security

E-mail & Web Security

Voor veel organisaties is e-mail een bedrijfskritische applicatie. Het is mogelijk ook de zwakste schakel in de beveiligingsketen, aangezien het hackers de mogelijkheid biedt om virussen en andere bedreigingen rechtstreeks aan de gebruiker te sturen. E-mail & Web Security is een uitgebreide e-mail security dienst die je in staat stelt om de gebruikers en dus ook de organisatie te beschermen, gebaseerd op Symantec.cloud. E-mails worden geanalyseerd door een gelaagd filter, dat alle bedreigingen detecteert en verwijdert vóór het in de mailbox van de gebruiker belandt.

Claranet icon Veilig Mailen

Veilig Mailen

Veilig Mailen is een simpele toevoeging aan bestaande outlook waarmee persoonsgegevens van klanten, partners, leveranciers en medewerkers beschermd blijven. Het uitwisselen van bestanden verloopt dus veilig, zonder dat gebruikers zich zorgen hoeven te maken om een datalek. Bovendien hoeft de ontvanger nooit additionele software te installeren, noch naar een andere omgeving te navigeren. Door simpelweg een uploadverzoek naar de ontvanger te versturen, kan deze direct via de ontvangen e-mail de bestanden op een veilige manier ontvangen.

Citrix ShareFile

Citrix ShareFile

Medewerkers zijn in grote mate afhankelijk van data om hun werk te kunnen doen. Echter op het moment dat zij grote hoeveelheden data delen, vertrouwen zij vaak op publieke filesharingapplicaties zoals Dropbox en WeTransfer. Als de IT-afdeling het gebruik van deze programma’s blokkeert zonder een alternatief te bieden, gaat dit ten koste van de productiviteit. De oplossing hiervoor is Citrix ShareFile, de professionele oplossing voor de synchronisatie en het delen van bestanden. Het biedt de benodigde veiligheid, controle en flexibiliteit, terwijl de gebruikerservaring optimaal is, zodat gebruikers bereid zijn om over te stappen.

Claranet icon EMS

Enterprise Mobility + Security

Met het toenemende aantal cloudgebaseerde applicaties dat we altijd, overal en op elk device willen gebruiken, groeit ook de vraag naar beheer en security. Met Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) wordt de data beheerd en wordt bepaald hoe de data gelezen, beschreven en gedeeld mag worden. Daarbij kan er worden afgedwongen onder welke restricties de informatie beschikbaar is, waaronder encryptie van het device en toegang door middel van een wachtwoord of pincode. De suite beheert de informatie, applicaties en toegangsvoorwaarden van de devices.

Claranet icon WADP

Web Acceleration & DoS Protection

Het doel van een Denial-of-Service-aanval (DoS), is het onbruikbaar maken van een online dienst, zoals applicatie, website of webwinkel. Web Acceleration & DoS Protection (WADP) maakt gebruik van een reeks van voorzieningen die worden gecombineerd met de capaciteit van het Claranet-netwerk om deze aanvallen af te slaan voordat deze invloed hebben op het platform én diensten van de klant. WADP heeft daarnaast de mogelijkheid om grote hoeveelheden verkeer te verwerken of juist te leveren om zo de prestatie van applicaties te verbeteren zonder grote investeringen in het hostingplatform.

Waarom kiezen voor Claranet voor security?

  • Volledig pakket van IT-diensten
  • Hoge beschikbaarheidsgaranties
  • 24x7 ondersteuning
  • Geen onverwachte kosten
  • ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

Hoe we met je samenwerken

Ontwerp

Wij staan voor je klaar om op basis van jouw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Bouw

Claranet heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Support

Je kan rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in jouw behoeften om de oplossing naar gelang van jouw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.