Office 365 icon

Office 365

Samenwerken is makkelijker dan ooit tevoren.

Met Office 365 heb je altijd en overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s, vanaf elk apparaat. Het pakket omvat de vertrouwde Microsoft Office-programma’s die al jaren gebruikt worden in de standaard kantooromgeving, zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint.

Office 365 voor bedrijven is een alles-in-één service met betaling naar verbruik voor een betaalbare prijs, met een hoogwaardige beveiliging en betrouwbaarheid. Office 365 synchroniseert e-mail, contactpersonen en agenda’s realtime op verschillende apparaten waardoor gebruikers altijd over de laatste versie van bestanden beschikken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Office 365 voor jouw bedrijf? Onze experts voorzien je graag van een persoonlijk advies.

Lees verder Lees verder

Meer informatie?

Toegang

Toegang

Altijd en overal toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda’s, vanaf elk apparaat.

Management Plus

Management Plus

De gebruiker kan zich volledig richten op eigen werkzaamheden zonder zich druk te maken over de onderliggende IT.

Eén vast aanspreekpunt

Eén vast aanspreekpunt

Claranet is hét vaste aanspreekpunt voor alle Cloud-diensten.

Wat is Office 365?

Office 365 is een abonnementsservice waarmee je altijd over de meest recente hulpprogramma's van Microsoft beschikt. Er zijn Office 365-abonnementen voor thuisgebruik en persoonlijk gebruik, evenals voor kleine en middelgrote bedrijven, grote ondernemingen, scholen en non-profitorganisaties.

Alle Office 365-abonnementen voor thuis- en persoonlijk gebruik omvatten Office 2016, met de volledig geïnstalleerde Office-toepassingen waarmee je vertrouwd bent, zoals Word, PowerPoint en Excel. Bovendien krijg je extra online opslag, continue en gratis technische ondersteuning, en nog meer. Je kan ervoor kiezen om maandelijks of jaarlijks voor het abonnement te betalen, en het Office 365 Home-abonnement biedt je de mogelijkheid jouw abonnement met maar liefst vier leden in het gezin te delen.

De meeste Office 365-abonnementen voor bedrijven, scholen en non-profitorganisaties omvatten de volledig geïnstalleerde toepassingen. Microsoft biedt echter ook basisabonnementen met de onlineversies van Office, bestandsopslag en e-mail. Wij bekijken graag samen welke oplossing het meest geschikt is voor jouw organisatie.

Samenwerken met Office 365

Ongeacht of er online of offline gewerkt wordt, Office 365 staat 24x7 klaar op de computer, tablet of telefoon. Daarmee werk je gemakkelijk samen met collega’s, partners en klanten, met documenten die altijd up-to-date en vanaf bijna elke locatie toegankelijk zijn. Online kan er tegelijkertijd samengewerkt worden in Office-bestanden en kunnen gebruikers elkaars wijzigingen direct zien. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig. Met Office 365 is zorgen maken over IT niet meer nodig.

Betrouwbare security binnen Office 365

Bij werken in de cloud denk je direct aan security. On premise heb je namelijk niet alleen zicht op waar je data staat, maar ook volledige controle over wat er mee gebeurd. Bij de (public) cloud geeft veel organisaties minder zekerheid en daardoor een grote zorg en belangrijke reden om hier niet voor te kiezen.

Microsoft is zich hier bewust van en heeft Office 365 dan ook voorzien van state of the art security oplossingen, dit onderdeel is zelfs opgenomen in de Service Level Agreement. Dit geldt niet alleen voor de software zelf, maar ook voor de Microsoft Datacenters. Office 365 voldoet hiermee aan de zeer strenge Europese privacyvoorwaarden voor de opslag van gegevens. Microsoft is de eerste clouddienst waarvoor dit geldt.

Daarnaast heeft DNB, door het recht te krijgen onderzoek uit te voeren bij Microsoft, de weg vrijgemaakt voor financiële instellingen om gebruik te maken van Office 365. Een ander certificaat dat de veiligheid en betrouwbaarheid van de gegevens bij Office 365 garandeert is het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging.

Professionele back-up met Veeam

read leaflet veeam

Claranet gebruikt Veeam® Backup voor Microsoft Office 365 om het risico op verlies van toegang tot en controle over jouw Office 365-data te elimineren, inclusief Exchange Online, SharePoint Online en OneDrive for Business, zodat data altijd beschikbaar en beschermd is.

De back-ups kunnen op elke locatie van jouw voorkeur opgeslagen worden, waaronder on-premises, in een public cloud (zoals Microsoft Azure of Amazon Web Services) of op het private cloudplatform van Claranet.

Office 365 met Management Plus

Office 365 via Claranet zorgt met behulp van de optie Management Plus dat je van alle technische en administratieve beheerderstaken wordt ontzorgd. Wij zorgen ervoor dat je het meeste uit de investering haalt zodat de gebruikers zich volledig kunnen richten op de eigen business zonder zich druk te maken over de onderliggende IT. Dit kan zowel voor Office 365 Business Essentials, Office 365 Business Premium als Office 365 Enterprise E3.

Eenvoudige datamigratie naar Office 365

Jouw bestaande gegevens kunnen moeiteloos worden gemigreerd naar de nieuwe Office 365-omgeving. Wij zorgen voor een naadloze overgang en migratie van alle exchange data; e-mail, taken, agenda-items, etc.

De voordelen van Office 365

  • Snelle implementatie
  • Jouw vertrouwde Office pakket altijd bij de hand
  • 1 TB veilige opslagcapaciteit
  • Deel agenda’s met collega's, partners en klanten
  • Zeer betrouwbaar en veilig
  • Bewerk documenten tegelijkertijd met collega's
  • Management Plus voor alle technische en administratieve beheerstaken
  • Datamigratie van bestaande gegevens van de huidige exchange-omgeving

Download het productleaflet

Hoe we met je samenwerken

Ontwerp

Wij staan voor je klaar om op basis van jouw randvoorwaarden een oplossing samen te stellen waarbij rekening wordt gehouden met zakelijke vereisten, wensen én budgettaire overwegingen.

Bouw

Claranet heeft een eigen project opleverprocedure ontwikkeld om te garanderen dat we elke fase correct bouwen en opleveren. Deze procedures zijn onderdeel van een overkoepelend framework voor het gehele project op basis van Prince2-methodologie.

Support

Je kan rekenen op eenvoudige en snelle oplossingen voor incidenten via onze Servicedesk, het single-point-of-contact voor het monitoren van systemen en afhandelen van incidenten naar aanleiding van monitoring en/of melding van een incident door de (eind)gebruiker.

Ontwikkel

Wij werken volgens een gestructureerd ontwikkelingsproces waardoor wij in staat zijn te anticiperen op veranderingen in jouw behoeften om de oplossing naar gelang van jouw veranderde wensen te herontwerpen en ontwikkelen.