Accountancy Expo

Date: 

Dinsdag, 27 Oktober, 2020 - 10:00 to 18:00

Venue: 

EXPO Houten

Event type: 

Event Accountancy Expo 2020 event

De accountancy Expo is in 5 jaar tijd uitgegroeid tot hét innovatie event voor accountants. In 2013 is het concept geïnitieerd om te breken met de traditionele beurzen en congressen en was meteen trendsettend! Of je nu op zoek bent naar concrete handvatten, inspiratie en kennis over de beschikbare software, systemen en tools voor jouw vakgebied of meer wilt weten over de profilering van je kantoor; op dit beursevenement komt het op bijzondere wijze samen.

Het thema van 2020 is “De ontdekkingsreis”. Een dag waar je nieuwe tools, innovaties en systemen kan gaan ontdekken. In het programma kan je luisteren naar andere ontdekkingsreizigers, collega kantoren die al bepaalde oplossingen hebben ingezet op weg naar snellere, efficiëntere en betere processen. Wat waren de obstakels, waar liggen de valkuilen en waar de kansen? Dit jaar kun je meer dan 100 toonaangevende IT partners ontmoeten. De opzet van de Expo zorgt ervoor dat jij je heel overzichtelijk kan gaan ontdekken en in één middag een goed overzicht hebt van alle relevantie innovaties, systemen en partijen. In korte en bondige demonstraties en presentaties krijg je handvatten om met innovatie en actuele IT-onderwerpen aan de slag te gaan.

Claranet zal als een van de exposanten aanwezig zijn, meer informatie: www.accountancyexpo.nl

Wilt u zich gratis aanmelden* voor de Accountancy Expo? Gebruik dan aanmeldcode CLAR2020 bij aanmelding via www.accountancyexpo.nl/registratie/.

*De volgende Accountants zijn van harte welkom: Accountants en Assistent Accountants, accountantskantoor eigenaren/vennoten, administratiekantoor eigenaren/vennoten, medewerkers van accountants- en administratiekantoren en relatiebeheerder, IT managers/medewerkers werkzaam bij Accountantskantoor of Administratiekantoor.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350