Accountancy Expo

Geplaatst op: 16 april, 2020 - 11:11

Date: 

maandag, 21 juni, 2021 - 10:00 to 18:00

Venue: 

EXPO Houten

Event type: 

De accountancy Expo is in 5 jaar tijd uitgegroeid tot hét innovatie event voor accountants. In 2013 is het concept geïnitieerd om te breken met de traditionele beurzen en congressen en was meteen trendsettend! Of je nu op zoek bent naar concrete handvatten, inspiratie en kennis over de beschikbare software, systemen en tools voor jouw vakgebied of meer wilt weten over de profilering van je kantoor; op dit beursevenement komt het op bijzondere wijze samen.

Het thema van 2021 is “De ontdekkingsreis”. Een dag waar je nieuwe tools, innovaties en systemen kan gaan ontdekken. In het programma kan je luisteren naar andere ontdekkingsreizigers, collega kantoren die al bepaalde oplossingen hebben ingezet op weg naar snellere, efficiëntere en betere processen. Wat waren de obstakels, waar liggen de valkuilen en waar de kansen? Dit jaar kun je meer dan 100 toonaangevende IT partners ontmoeten. De opzet van de Expo zorgt ervoor dat jij je heel overzichtelijk kan gaan ontdekken en in één middag een goed overzicht hebt van alle relevantie innovaties, systemen en partijen. In korte en bondige demonstraties en presentaties krijg je handvatten om met innovatie en actuele IT-onderwerpen aan de slag te gaan.

Claranet zal als een van de exposanten aanwezig zijn, meer informatie: www.accountancyexpo.nl

Wilt u zich gratis aanmelden* voor de Accountancy Expo? Dit kan via: www.accountancyexpo.nl/registratie/.

*De volgende Accountants zijn van harte welkom: Accountants en Assistent Accountants, accountantskantoor eigenaren/vennoten, administratiekantoor eigenaren/vennoten, medewerkers van accountants- en administratiekantoren en relatiebeheerder, IT managers/medewerkers werkzaam bij Accountantskantoor of Administratiekantoor.