Accountancy Expo 2019

Date: 

Dinsdag, 18 Juni, 2019 - 08:30 to 17:00

Venue: 

Autotron Rosmalen

Event type: 

Event Header Accountancy Expo 2019 Claranet

Accountancy Expo is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot hét innovatie event voor accountants. In 2013 is het concept geïnitieerd om te breken met de traditionele beurzen en congressen en was meteen trendsettend! Of je nu op zoek bent naar concrete handvatten, inspiratie en kennis over de beschikbare software, systemen en tools voor jouw vakgebied of meer wilt weten over de profilering van je kantoor; op dit beursevenement komt het op bijzondere wijze samen.

Accountancy Expo 2019: Innovaties, releases, primeurs

Voor Accountancy Expo 2019 is een selectie gemaakt van de nieuwste en meest toonaangevende innovaties op het snijvlak van accountancy en IT. Je wordt samen met meer dan duizend collega accountants helder geïnformeerd over de nieuwste releases van software, tools en platforms. Bovendien staat er een groot aantal primeurs in de showroom van de Accountancy Expo op je te wachten. Klaar om onthuld te worden!

 • Ruim 100 toonaangevende leveranciers
 • Tientallen primeurs, releases en innovaties
 • Hands-on demonstraties van de nieuwste software
 • Leer innoveren in de Masterclasses
 • Showroom, Demo Dome en Masterclasses

  Zie, voel en ruik aan de nieuwste software en beste tools die ontwikkeld zijn voor jouw bedrijf. In de showroom, de demo domes en op de beursvloer zie je de nieuwste en belangrijkste innovaties. In de masterclasses word je geïnformeerd over wat je met innovatie kan doen en wat het met jouw organisatie doet. Je kunt deelnemen aan adviesgesprekken over het gebruik van systemen en je krijgt een kijkje in de keuken van innovatieve en vooruitstrevende collega kantoren.

  Voor praktisch advies en inspiratie kun je tijdens de Accountancy Expo terecht bij vakmensen die je handvatten aanreiken voor een nog betere bedrijfsvoering door het inzetten van IT. Kortom, bezoek de Accountancy Expo en profiteer van grensverleggende innovaties voor de accountant.

  Claranet zal dinsdag 18 juni aanwezig zijn op Accountancy Expo 2019 als exposant.

  Aanmelden:

  https://www.accountancyexpo.nl/registratie/

  Neem contact met ons op

  Laat een e-mail achter

  Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

  Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

  CAPTCHA
  Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

  Neem contact met ons op

  Verkoop: 040 239 3300
  Financiële administratie: 040 239 3340
  Support: 040 239 3350