Accountancy Expo 2019

Date: 

Dinsdag, 18 Juni, 2019 - 08:30 to 17:00

Venue: 

Autotron Rosmalen

Event type: 

Event Header Accountancy Expo 2019 Claranet

Afgelopen dinsdag, 18 juni, heeft Claranet voor het eerst op de Accountancy Expo in Rosmalen gestaan. We hebben van de bezoekers diverse complimenten ontvangen voor de leuke en frisse stand. Dank aan de bezoekers hiervoor.

Accountancy Expo 2019 Claranet

Tijdens deze dag presenteerden wij de resultaten van de Accountancy Monitor 2019. In het rapport staan de uitkomsten van een breed onderzoek, uitgevoerd door ITadvies en innovatiebureau Docco onder accountantskantoren naar onder andere hun cloudtransitie en de mate waarin informatiebeveiliging de aandacht heeft.

Mocht je het rapport nog niet in bezit hebben, maar wel interesse hebben, dan kun je het opvragen via onze website.

Tevens presenteerden we die dag, middels een Silent Disco, onze visie omtrent de reis naar de cloud en dan natuurlijk in het bijzonder die van de accountant. In deze presentatie lieten we met name zien hoe we de accountant meenemen en helpen met de laatste ontwikkelingen op IT-gebied en de (on)mogelijkheden op het gebied van de vele cloudoplossingen.

Accountancy Expo 2019 Claranet

Bovendien kon je aangeven dat je mee wilde doen met de loting voor een ballonvaart voor zes personen. Op korte termijn maken we bekend wie deze ballonvaart gewonnen heeft. Houd dus onze social-media kanalen en onze website in de gaten.

Round Table Accountancy Monitor 2019

Accountancykantoren staan voor grote uitdagingen. Wij helpen ze bij het bepalen van hun toekomstplannen op het gebied van de IT. Tijdens de Round Table Accountancy Monitor 2019 op 1 en 8 oktober, onder leiding van DOCCO, wordt alle kennis, inzichten en praktische informatie op één plek bij elkaar gebracht. Wil je hier ook bij zijn, meldt je dan aan via onze website of stuur ons dan een e-mail. Bellen mag natuurlijk ook.

  • 1 oktober 2019 – gericht op kantoren tot 20 medewerkers
  • 8 oktober 2019 – gericht op kantoren vanaf 20 medewerkers

Meld je hier aan.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350