Event: Borderless IT - IT to the MAX | Claranet NL

Borderless IT to the MAX

Geplaatst op: 13 februari, 2023 - 17:11

Date: 

donderdag, 22 juni, 2023 - 13:00 to 18:00

Venue: 

Online

Event type: 


Borderless IT
IT to the MAX

In samenwerking met partners Expereo en Fortinet

Formule 1 anno 2023: Tijdens een raceweekend bedraagt de totale hoeveelheid data die per auto wordt gegenereerd, inclusief video en aanvullende informatie, meer dan 1 terabyte en dit neemt aanzienlijk toe (met een factor twee of drie) wanneer de teams tijdens of na het evenement de nodige nabewerking van sommige gegevens uitvoeren. De hoeveelheid data die wordt rondgestuurd tijdens een race is overweldigend en de snelheid en betrouwbaarheid waarmee dat moet gebeuren is cruciaal voor het succes van het team. Hiermee kunnen teams tijdens elke race real-time analyses uitvoeren waarop ze hun strategische beslissingen baseren. De Formule 1 is niet meer de speeltuin van een paar fanatieke teams, maar meer dan ooit de plek die laat zien hoe IT je resultaten kan maximaliseren.

Tijdens het Borderless IT-event van Claranet, in samenwerking met partners Expereo en Fortinet, brengen we de wereld van grenzeloze IT, wereldwijde dekking, snelheid én security bij elkaar. Met 3 informatieve presentaties over de mogelijkheid om wereldwijde connectiviteit en security te bundelen tot één Borderless IT-dienstverlening waarmee je je niet druk hoeft te maken over de onderliggende infrastructuur, maar je volledig kan richten op de eigen business. Hierbij nemen de laatste ontwikkelingen door rondom de belofte van SD-WAN, wereldwijde cyberdreigingen én maatregelen die je ertegen kan nemen.

Logo Claranet
Logo Expereo
Logo Fortinet

Klik hier om je in te schrijven

Card image security

Voor wie?

Dit event is geschikt voor de volgende functies:

 • Chief Information Officer
 • Chief Information Security Officer
 • Chief Operating Officer
 • Chief Technology Officer
 • IT-architect
 • IT-director
 • IT-manager
 • Managing Director
 • Operations Manager
 • Security Manager
 • Security Officer

Wanneer:

Donderdag 22 juni 2023

Locatie:

Brainport Industries Campus (BIC)
BIC 1
5657 BX Eindhoven

Agenda:

13:00 – 13:30
Inloop
13:30 – 14:15
Sander Barens - Expereo
Global connectivity
14:15 – 15:00
Jasper Wubben - Fortinet
Cybersecurity, everywhere you need it
15:15 – 16:00
Bart Jacobs - Claranet
IT zonder grenzen
16:00 – 17:00
Robert Doornbos
IT; need for speed!
17:00
Afsluitende borrel

Waar wacht je nog op?

We sluiten af met dé F1-analist en oud-F1-coureur Robert Doornbos. Robert Doornbos is een top sporter/ondernemer en heeft in zijn sport de absolute top bereikt met de Formule 1 en Indy Car. Hij heeft verschillende internationale overwinningen op zijn naam staan en heel de wereld rond gereisd voor zijn sport! Dit levert hem een schat aan levenservaringen op en een ongekend groot netwerk. Robert weet als geen ander wat het is om met een groot team te werken aangezien een hedendaags Formule 1 team bestaat uit +/- 400 man! Uiteindelijk draait alles om 1 coureur die in de auto zit, en hoe dat voelt, weet Robert als geen ander.

Meld je aan!