CorporatieGids LIVE

Geplaatst op: 12 februari, 2018 - 13:05

Date: 

donderdag, 12 april, 2018 - 10:00

Venue: 

Expo Houten - Houten

Event type: 

Logo Hackt ie t of hackt ie t niet

Donderdag 12 april vindt de CorporatieGids LIVE Kennisdag plaats. Een dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen. De vakgebieden zijn Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering & ICT.

Claranet verzorgt om 11.00 uur een informatiesessie met de titel

Hackt ie 't of Hackt ie 't niet?

Over bewustwording van de grootste IT-uitdaging: databeveiliging!

Elke organisatie bezit waardevolle data die niet mag weglekken of door hackers mogen worden gestolen. Firewalls, virusscanners en malwarefilters doen wat ze beloven, maar hackers zijn onvoorspelbaar en zoeken continu naar nieuwe kwetsbaarheden. In deze sessie kijken we samen met gecertificeerde ethical hacker naar onder andere pentests, social engineering én phishing. Het doel is zowel extra maatregelen te nemen tegen aanvallen van buitenaf als de bewustwording bij de medewerkers te vergroten.

Meer informatie is te vinden via: CorporatieGids LIVE

Een groot succes!

Met Nederlands jongste ethisch hacker Mischa Rick van Geelen als gastspreker voor Claranet werd de awareness bij de aanwezigen over databeveiliging getest en vergroot. De reacties achteraf waren lovend, waarbij het ook als prettig werd ervaren dat er 45 minuten lang duidelijke voorbeelden inzake databeveiliging werden getoond en niet zozeer een product werd toegelicht.

CorporatieGids LIVE banner