CorporatiePlein 2017: Innovatie over grenzen heen

Geplaatst op: 11 april, 2017 - 11:00

Date: 

donderdag, 21 september, 2017 - 09:30 to 16:30

Venue: 

EXPO Houten

Event type: 

CorportatiePlein2017_banner.jpg

Op donderdag 21 september stond Claranet op de vakbeurs CorporatiePlein in Houten. CorporatiePlein is de Bedrijfsvoering, ICT & innovatiebeurs voor woningcorporaties. De beurs is de ultieme gelegenheid om in één dag helemaal op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste producten, trends en innovaties. CorporatiePlein wordt door exposanten en woningcorporaties gezien als hét evenement voor woningcorporaties. Een bezoek aan deze vakbeurs is bij uitstek geschikt voor functionarissen, werkzaam in de vakgebieden Wonen, Financiën, Onderhoud, Communicatie & IT bij woningcorporaties.

Beursthema 2017: Innovatie over grenzen heen

Ondanks de vorming van woningmarktregio's opereren corporaties steeds meer 'onbegrensd'. Afdelingsmuurtjes worden geslecht, processen smelten samen, integraties met ketenpartners worden gerealiseerd en lokale, regionale en internationale samenwerkingsverbanden gesmeed. Welke innovatiekansen kunnen corporaties benutten als ze over grenzen heen kijken?

Mocht je niet in staat geweest zijn de beurs te bezoeken dan maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan jouw woningcorporatie voor een kennissessie op locatie.