CorporatiePlein 2019

Date: 

Donderdag, 26 September, 2019 - 10:30 to 17:30

Venue: 

EXPO Houten

Event type: 

CorporatiePlein 2019 Claranet Benelux

CorporatiePlein is de Bedrijfsvoering, ICT & innovatiebeurs voor woningcorporaties. De beurs is de ultieme gelegenheid om in één dag helemaal op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste producten, trends en innovaties. CorporatiePlein wordt door exposanten en woningcorporaties gezien als hét evenement voor woningcorporaties. Een bezoek aan deze vakbeurs is bij uitstek geschikt voor functionarissen, werkzaam in de vakgebieden Wonen, Financiën, Onderhoud, Communicatie & IT bij woningcorporaties.

Aanmelden kan via de website van CorporatiePlein 2019.

Terugblik op CorporatiePlein 2018

CorporatiePlein2018 collage Claranet

Op donderdag 27 september stond Claranet voor het tweede jaar achter elkaar op Het CorporatiePlein. Paul Tuinte en Martin Barendregt hebben zich van hun beste kant laten zien en 200 extra bezoekers ten opzichte van de vorige editie weten te realiseren voor de 8e editie van Het CorporatiePlein.
Ditmaal was voor ons duidelijk wat het thema moest worden: security. Uit diverse onderzoeken inclusief ons eigen research rapport blijkt dat Security prioriteit nummer 1 is en ook uit de vele nieuwsberichten blijkt dat er veel interesse voor is.

Met Jenga XXL hebben we hier de aandacht op gevestigd en uiteraard was hier een prijs aan verbonden: een Security Scan voor de IT-omgeving van de corporatie die de hoogste toren kon bouwen. Het begon rustig, maar na verloop van tijd werd het steeds drukker en hebben verschillende corporaties geprobeerd om een hoge toren te bouwen. Diverse keren ging het mis, maar het merendeel ging heel erg goed.

Aftermovie CorporatiePlein 2018

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350