CorporatiePlein 2019

Geplaatst op: 7 december, 2018 - 08:52

Date: 

donderdag, 26 september, 2019 - 09:30 to 16:30

Venue: 

EXPO Houten

Event type: 

CorporatiePlein 2019 Claranet Benelux

CorporatiePlein is de Bedrijfsvoering, ICT & innovatiebeurs voor woningcorporaties. De beurs is de ultieme gelegenheid om in één dag helemaal op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste producten, trends en innovaties. CorporatiePlein wordt door exposanten en woningcorporaties gezien als hét evenement voor woningcorporaties. Een bezoek aan deze vakbeurs is bij uitstek geschikt voor functionarissen, werkzaam in de vakgebieden Wonen, Financiën, Onderhoud, Communicatie & IT bij woningcorporaties.

Kennissessies “Reis naar de cloud”

Op het CorporatiePlein2019 presenteren we onze eigen ontwikkelde methodiek om de cloudvolwassenheid van de IT bij een organisatie/corporatie te bepalen. Hiermee stellen we in overleg met de corporatie een plan op voor de beste route naar de onvermijdelijke cloud. We presenteren dit op de stand in kleine persoonlijke sessies van ongeveer 10 minuten. Om 11.00 en 13.00 uur geven we een uitgebreide versie waarbij we dieper op de methodiek en ervaringen in gaan. De deelnemers aan de presentaties maken daarbij kans op een privé ballonvaart voor zes personen om hun eigen persoonlijke ‘reis naar de cloud’ te maken.

Inschrijvingen zijn gesloten

Let op: zorg er voor dat u zich aanmeldt voor toegang tot het Corporatieplein 2019 via de website van CorporatiePlein 2019.

Terugblik op CorporatiePlein 2018

CorporatiePlein2018 collage Claranet

Op donderdag 27 september stond Claranet voor het tweede jaar achter elkaar op Het CorporatiePlein. Paul Tuinte en Martin Barendregt hebben zich van hun beste kant laten zien en 200 extra bezoekers ten opzichte van de vorige editie weten te realiseren voor de 8e editie van Het CorporatiePlein.
Ditmaal was voor ons duidelijk wat het thema moest worden: security. Uit diverse onderzoeken inclusief ons eigen research rapport blijkt dat Security prioriteit nummer 1 is en ook uit de vele nieuwsberichten blijkt dat er veel interesse voor is.

Met Jenga XXL hebben we hier de aandacht op gevestigd en uiteraard was hier een prijs aan verbonden: een Security Scan voor de IT-omgeving van de corporatie die de hoogste toren kon bouwen. Het begon rustig, maar na verloop van tijd werd het steeds drukker en hebben verschillende corporaties geprobeerd om een hoge toren te bouwen. Diverse keren ging het mis, maar het merendeel ging heel erg goed.

Aftermovie CorporatiePlein 2018