CorporatiePlein 2020

Geplaatst op: 16 april, 2020 - 10:51

Date: 

donderdag, 24 september, 2020 - 09:30 to 16:00

Venue: 

Online

Event type: 

CorporatiePlein is de Bedrijfsvoering, ICT & innovatiebeurs voor woningcorporaties. De beurs is de ultieme gelegenheid om in één dag helemaal op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste producten, trends en innovaties. CorporatiePlein wordt door exposanten en woningcorporaties gezien als hét evenement voor woningcorporaties. Een bezoek aan deze vakbeurs is bij uitstek geschikt voor functionarissen, werkzaam in de vakgebieden Wonen, Financiën, Onderhoud, Communicatie & IT bij woningcorporaties.

Virtuele beurs

CorporatiePlein Online biedt bezoekers en exposanten de totale eventbeleving, maar dan dit jaar online. Bezoekers krijgen persoonlijk hun toegangsbadge overhandigd en kunnen vervolgens netwerken op de beursvloer, virtuele beursstands bezoeken en deelnemen aan (plenaire) kennissessies en/of online demo’s van exposanten. Bezoekers kunnen eenvoudig 1-op-1 chatgesprekken voeren met standhouders en andere bezoekers en direct vervolgafspraken maken. Verrassend, spannend en leuk worden de speeddate-carrouselsessies. Gedurende diverse momenten op de dag mixen en matchen we exposanten met bezoekers. Allemaal leuke en slimme online features waarmee bezoekers met elkaar en met exposanten in contact kunnen komen.

CorporatiePlein Online vindt plaats op donderdag 24 september en kan dus online worden bijgewoond. CorporatiePlein Online is en blijft dé dag van de woningcorporatie en is gratis te bezoeken voor medewerkers van woningcorporaties.

Met een online beursvloer met bijna zeventig leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector biedt CorporatiePlein Online kennis en inhoud.

Tijdens het CorporatiePlein Online 2020 presenteren we onze eigen ontwikkelde online werkplek propositie WorkSmart365.

Datum: 24 september 2020
Locatie: Online
Tijd: 9:30 – 16:00 uur

Claranet zal als een van de exposanten aanwezig zijn, meer informatie: www.corporatieplein.nl