Event: CorporatiePlein 2022 | Claranet NL

CorporatiePlein 2022

Geplaatst op: 10 juni, 2022 - 11:00

Date: 

donderdag, 22 september, 2022 - 09:30 to 16:00

Venue: 

EXPO Houten

Event type: 

Dé vakbeurs over Bedrijfsvoering, ICT en Innovatie voor woningcorporaties

CorporatiePlein is de Bedrijfsvoering, ICT & innovatiebeurs voor woningcorporaties. De beurs is de ultieme gelegenheid om in één dag helemaal op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste producten, trends en innovaties. CorporatiePlein wordt door exposanten en woningcorporaties gezien als hét evenement voor woningcorporaties. Een bezoek aan deze vakbeurs is bij uitstek geschikt voor functionarissen, werkzaam in de vakgebieden Wonen, Financiën, Onderhoud, Communicatie & IT bij woningcorporaties.

De uitdaging van IT-modernisering, hier krijgen veel woningcorporaties mee te maken. Het is algemeen bekend dat de cloud een voordeel oplevert, dat hoeven we niet vaak meer uit te leggen. Als je kijkt naar kantoorautomatisering, waaronder de online werkplek, zie je dat niet alle softwareleveranciers of applicatieleveranciers daar klaar voor zijn. Omdat organisaties aanhikken tegen een langdurige periode van veranderingen voor de medewerkers, wordt de overgang uitgesteld. En dat gaat vaak ten koste van de voordelen.

Claranet heeft met WorkSmart365 een uniek concept. Het is een omgeving die niet gebonden is aan een platform of leverancier. Dus als je eenmaal gebruik maakt van deze dienst, kun je onderliggend veranderingen doorvoeren zonder dat het elke keer een verandering voor de gebruiker met zich meebrengt.

Ook dit jaar is Claranet aanwezig tijdens het CorporatiePlein. Hierbij nemen we security als belangrijk onderdeel mee, niet alleen de technologische maatregelen binnen het netwerk of omgeving, maar ook de Security Awareness om de medewerkers op een hoger alertheidsniveau te brengen en als het ware een menselijke firewall te worden richting de buitenwereld. Uiteraard zijn gebruikers adoptie en training hier onlosmakelijk mee verbonden.

Benieuwd wat wij voor jou specifiek kunnen betekenen? Bezoek ons dan op standnummer 9, aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via de onderstaande button. Zien we je daar?

Meld je aan via de website van CorporatiePlein 2022