Data & Cloud Expo en Infosecurity.nl

Geplaatst op: 12 augustus, 2019 - 08:00

Date: 

woensdag, 30 oktober, 2019 - 09:30 to donderdag, 31 oktober, 2019 - 17:30

Venue: 

Jaarbeurs, Utrecht - Hal 1

Event type: 

Header 2019 Data & Cloud Expo

Data & Cloud Expo is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van Data en Cloud toepassingen voor IT-managers en IT-professionals.

Deze editie vindt je op de beurs wederom de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-branche. Verder is er ook dit jaar, naast de gebruikelijke beursvloer, weer een breed inhoudelijk seminarprogramma met diverse presentaties, een Computable Café met informele sessies over de laatste actualiteiten en het Computable Future Lab met de nieuwste innovaties. Data & Cloud Expo is ook in 2019 een combinatie met vakbeurs Infosecurity.nl; met jouw badge voor Data & Cloud Expo kun je ook de gelijktijdig georganiseerde vakbeurs Infosecurity.nl bezoeken, die eveneens in Hal 1 van de Jaarbeurs in Utrecht wordt georganiseerd. Kortom alle kennis tijdens één event over Cyber Security, Cloud Computing, Datacenter & Infrastructure Optimisation, Data Science & Management, Digital Transformation, IT Service Management & Control and Privacy, Governance & Risk Management.

AWS-Partner paviljoen

Amazon Web Services zal dit jaar voor het eerst deelnemen aan de Data & Cloud Expo met een eigen partnerpaviljoen. In samenwerking met oa. Claranet wil AWS de markt informeren over de belangrijke ontwikkelingen op gebied van de cloud en met nieuwe oplossingen inspireren in hun toekomste IT-strategie. Als AWS Premier Consulting Partner ontwerpt, bouwt en beheert Claranet proactief de infrastructuur en de automatiseringstools voor high-profile websites op Amazon Web Services.

Registreer je hier voor gratis toegang tot Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo