Heliview Cyber Security Experience | Claranet NL

Heliview Cyber Security Experience

Geplaatst op: 10 juni, 2022 - 11:12

Date: 

donderdag, 24 november, 2022 - 09:00 to 17:00

Venue: 

'T Spant, Bussum

Event type: 

Claranet is als Gold Partner aanwezig op het Heliview congres Cyber Security Experience op 24 november in 'T Spant in Bussum. Er wordt een bomvol congresprogramma met keynotes, break-out sessies en interactieve workshops en live-demo’s aangeboden. Daarnaast heeft u gedurende de dag volop mogelijkheden om in contact te komen met vakgenoten en experts op het gebied van cybersecurity.

Binnen het thema Be Part of the Solution: Let’s Team up! gaan we dit jaar tijdens de Cyber Security Experience aandacht besteden aan samenwerken. Voor organisaties is het inmiddels wel een no brainer dat de individuele cybersecurity basics op orde moeten zijn. Maar van gedegen en duurzame samenwerking is in veel gevallen nog te weinig sprake. Om cyberdreigingen – nu en in de toekomst – het hoofd te kunnen bieden is dit belangrijker dan ooit. Hoe kunnen bijvoorbeeld cybersecurity-leveranciers beter met jou samenwerken, en jij met hen? Zijn er naast diverse branche-initiatieven ook voldoende cross-sectorale verbanden? En doet de overheid voldoende om het samenwerken tussen publiek en privaat te stimuleren?

Wat kunt jij doen om morgen verder te zijn dan vandaag? Met wie moet jouw organisatie nog de handen ineenslaan om morgen meer cyberveilig te zijn dan vandaag?

Meld je gratis aan voor deelname en ontdek hoe de volgende cybersecurity-stap niet alleen jouw organisatie, maar ook die van jouw partners, klanten en totale branche nog veiliger kan maken. Ontmoet jouw peers, leer van andere cybersecurity-experts en laat je inspireren door tal van sprekers!

APPLICATION SECURITY: HOW TO SECURE AT SCALE

JED KAFETZ | HEAD OF ASSURANCE SERVICES | CLARANET CYBER SECURITY

Traditional approaches to application security do not scale in today’s world. With hundreds of applications to secure, web facing applications creating an ‘always open’ attack surface, and attack sophistication on the rise, it’s no surprise that this is a growing area of concern for many security leaders. This problem does not have one solution, but requires a range of strategies. Join Jed as he explores some of the approaches being used by leading organisations to address this issue.

Klik hier om je aan te melden