Icon Dark Side Internet

Claranet Security Event 2021

In het kader van de wereldwijde oktober-security-maand organiseren we een eigen live Security Event op 28 oktober in Eindhoven. Een fysiek event waarbij we security, en met name ‘de online gevaren van 2021 én 2022’, in het spotlicht willen zetten. De keynote van dit event wordt verzorgd door Daniël Verlaan.

Wanneer:

Donderdag 28 oktober 2021

Agenda:

  • 13:00 Inloop
  • 13:15 Kick-off
  • 13:30 Ik weet je wachtwoord - Daniël Verlaan (RTL Nieuws)
  • 15:00 De menselijke Firewall - Hans Willemsen (KnowBe4)
  • 16:00 Securitygevaren in 2022 - Jake Molloy (Claranet Cyber Security)
  • 17:00 Wrap-up + borrel

Voor wie?

Voor iedereen die security serieus neemt en het een prioriteit wil geven de komende tijd - geen technische achtergrond nodig

Locatie:

Eindhoven

Taal:

Nederlands & Engels

Daniël Verlaan

Daniël Verlaan

Daniël Verlaan werkt bij RTL nieuws en doet onderzoek naar de duistere kant van het internet. Vorig jaar ontving hij twee prijzen, De Loep, de prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek en De Tegel, de belangrijkste journalistieke prijs van Nederland.

Hij maakt verhalen over hackers, cybercrime en het dark web. Daarnaast is hij schrijver van het boek ‘ik weet je wachtwoord’, een van de absolute bestsellers van de afgelopen maanden.

Claranet Cyber Security

“PrintNightmare”, Kaseya-hack en nog veel meer Ransomware-voorvallen passeerden de afgelopen tijd de revue… maar dit is nog maar het topje van de spreekwoordelijke security-ijsberg dat zichtbaar is en de gevaren nemen hand over hand toe. Dat is precies de reden dat Claranet een breed portfolio aan security-diensten biedt onder de vlag van Claranet Cyber Security. Niet alleen (public) cloud, werkplekken, netwerken en devices, maar ook security om er zeker van te zijn dat deze vijf onderdelen tezamen een gezonde IT-omgeving vormen. Hierbij passen onze diensten die je op technisch gebied beschermen; bijvoorbeeld de Managed Firewall en Multi-Factor Authenticatie. Maar ook op gebied van Security Awareness hebben we trainingen om ervoor te zorgen dat medewerkers een menselijke firewall vormen om de cybercriminelen geen vrij spel te geven.

Meld je aan voor het Claranet Security Event op 28 oktober 2021