CorporatieGids Live 2022 | Claranet NL
Icon Awareness Training

CorporatieGids Live - 22 maart 2022

3 jaar Security Awareness, wat hebben we geleerd en waarom is het geschikt voor woningcorporaties?

Het is inmiddels drie jaar na de introductie van onze Security Awareness-dienstverlening. In die tijd hebben we ruim 20 woningcorporaties als klant mogen begroeten en hebben we onze dienstverlening op basis van de feedback verbeterd en aangepast naar de specifieke wensen van de woningcorporaties. In deze sessie kijken we terug op de afgelopen tijd en laten we zien waarom deze dienstverlening uitermate geschikt is voor woningcorporaties en hun medewerkers.

Zo hebben we de dienst inmiddels uitgebreid met een adoptie-module. Is security awareness niet top of mind, past het lastig in het drukke werkschema of vind je de weg binnen het platform onvoldoende? Dan is ondersteuning van onze Adoptie Consultants een mooie springplank naar (meer) succes!

Daarnaast kijken we naar de harde cijfers en interpreteren we die ook direct. Wat is de score bij een organisatie zonder training? En wat is de score na de eerste training(en)? Zit er verschil tussen de woningcorporatie-branche en ander branches? Is er invloed als medewerkers meer of juist minder thuiswerken?

Meldt je aan voor deze sessie en ontdek direct waarom Security Awareness zo enorm geschikt is voor jouw woningcorporatie.

Meld je aan via de website van CorporatieGids Live!

Card image security

Voor wie?

Alle deelnemers aan CorporatieGids Live Kennisdag, geen technische achtergrond benodigd.

Duur:

45 minuten

Wanneer:

Dinsdag 22 maart 2022 - 13:15 uur

Waar:

Expo Houten

Taal:

Nederlands