Round Table woningcorporaties 2022 | Claranet NL
Icon Round Table

Round Table woningcorporaties

"Digitalisering bij corporaties loopt vast"

Donderdag 20 oktober 2022

De ervaring en meningen over de voordelen van digitalisering zijn eensgezind; digitalisering helpt de woningcorporatie verder in het behalen van de organisatiedoelstellingen, werven van nieuwe medewerkers én behouden van bestaande medewerkers. Echter lijkt er een soort onzichtbare kracht te spelen waardoor digitaliseren een eeuwige belofte lijkt te worden die maar niet wordt ingelost. Argumenten die gebruikt worden zijn (gebrek aan) tijd en (te lage) prioriteit, terwijl de intrinsieke voordelen echt niet te ontkennen zijn. Tijd voor antwoord op de belangrijke vraag waarom het niet lukt?

Meld u nu aan!

Tijdens de round table willen we deze vraag beantwoord krijgen:

Waarom komt digitalisering binnen de woningcorporaties niet (volledig) van de grond?

Wat kunt u verwachten?

Onze Round Table Woningcorporaties gaat over digitalisering binnen de branche en het belang van een goede verankering van de verandering binnen de corporatie. Verwacht geen sheets en slides met eindeloze KPI-rapportages of projectplannen. Nee, we willen een goede open discussie met u en maximaal 7 collega’s van andere corporaties om te horen of woningcorporaties wel zitten te wachten op digitalisering en op welke manier er snel winst te behalen is.

Sjoerd van Tussenbroek zal optreden als gespreksleider en we verwelkomen Wilbert Wenmakers van Claranet als kennisdeskundige over IT-adoptie. Samen met onze Account Manager en Branchespecialist Peter van den Broek staan zij garant voor een inhoudelijke discussie over het belang van de digitalisering. Wat is de grootste drempel? Waarom verloopt digitalisering zo langzaam? Welke stappen kunt u het beste zetten om een vastgelopen poging vlot te trekken?

Card image security

Locatie

Voor beide round tables ontvangen we u graag op de locatie van De Rooi Pannen te Eindhoven. Na afloop willen we u uitnodigen voor een afsluitend (verrassings)diner in een van hun restaurants, verzorgd door de studenten van De Rooi Pannen.

De Rooi Pannen
Restaurant Les Tuiles Rouges
Kaakstraat 1
5623 AD Eindhoven

Wanneer:

Donderdag 20 oktober 2022

Hoe laat:

14:30 - 17:00 uur

Inclusief:

Diner na afloop van de Round Table vanaf 17:00 uur

Waar:

De Rooi Pannen - Eindhoven

Taal:

Nederlands

Meld u nu aan!

Meld u aan