Security Webinar

Webinar: Awareness Training (security)

5 oktober 2021

Ransomware is inmiddels zo'n groot probleem geworden dat de nationale veiligheid in gevaar is. Daarvoor waarschuwt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid. Belangrijke onderdelen van de infrastructuur zouden kunnen uitvallen, als ze door ransomware-aanvallers worden gekraakt. In Nederland is het nog niet voorgekomen, maar er zijn legio voorbeelden van ransomware: Hof van Twente en universiteit van Maastricht. En zelfs computers van overheidsinstellingen zijn gehackt.

Wist u dat 90% van de ransom-aanvallen start met een phisingmail? En dat nog steeds bijna 40% op een phishingmail klikt?

Nee? Daarom is het zo belangrijk om je medewerkers te trainen en te wapenen tegen dit soort praktijken zodat ze deze mails herkennen. Meld je aan voor dit webinar en zie hoe gemakkelijk je je medewerkers kunt trainen om een menselijke firewall en de laatste verdediging te worden.

Kom in actie en meld je aan!

Meld je aan!

Card image security

Voor wie?

Iedereen kan deelnemen, geen technische achtergrond nodig

Duur:

60 minuten

Wanneer:

Dinsdag 5 oktober 2021 - 11:00

Taal:

Nederlands

Agenda:

  • Introductie door Claranet
  • Demo door KnowBe4
  • Missie KnowBe4
  • Uitleg Modstore
  • Uitleg soorten trainingen
  • Uitleg portal
  • Afsluiting en vragen

Waar wacht je nog op?

Deze campagne zorgt ervoor dat het klikpercentage na één jaar drastisch verlaagd wordt naar circa 4%. Maandelijks (of vaker als je dat wilt) kun je een phishingmail versturen aan je collega’s die je ook kunt aanpassen aan je eigen wensen en situatie. Mocht je bijvoorbeeld samenwerken met een lokale leverancier, dan kun je de phishingmail zo aanpassen dat het lijkt alsof deze van je leverancier afkomstig is.

Lees meer over onze Awareness trainingen

Meld je aan voor het webinar: Awareness Training (security)