Security Wrap-Up 2019

Date: 

Donderdag, 7 November, 2019 - 14:00 to 19:00

Venue: 

De Kookfabriek Eindhoven

Event type: 

Header Security Wrap-Up 2019

Op 7 november hebben we ons security event gecombineerd met een kookworkshop. Die middag hebben we onze klanten en andere gasten getrakteerd op een heerlijk 4-gangen menu: Prepare – Detect – Respond – Recover.

Wederom hebben we hiervoor de handen ineen geslagen met Chris van ’t Hof, die we inmiddels al redelijk kennen en hij heeft op een hele natuurlijke wijze een samenvatting gegeven van alle events waar hij de afgelopen maand geweest was. Oktober is namelijk security maand van Europa en traditie getrouw een periode waar veel events, seminars en lezingen georganiseerd worden. Aangezien wij bij Claranet soms net even anders zijn, hebben we de Security Wrap Up bedacht net na oktober in combinatie met een kookworkshop. De locatie was het hart van creativiteit in Eindhoven: Strijp-S.

Die middag hebben we met circa 20 genodigden samen heerlijk gekookt, uiteraard ook (op)gegeten, gediscussieerd en security weer een beetje meer aandacht gegeven en op de agenda gezet bij de aanwezigen. Door het succes denken we na over hoe we dit een vervolg kunnen geven. Hou onze site met events dus in de gaten en wie weet zien we elkaar daar!

Geniet van de aftermovie die we gemaakt hebben en graag tot ziens bij ons volgend event

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350