Hacking Training - 11 & 12 april 2019

Claranet cyber security

Hackers richten hun aandacht steeds meer rechtstreeks op organisaties om ongeoorloofde toegang te krijgen tot hun netwerken, systemen én gevoelige informatie. De hoge kwaliteit van de tooling die vandaag de dag wordt gebruikt om kwetsbaarheden te vinden en uit te buiten, zorgt er voor dat er niet vertrouwd kan worden op alleen het gebruik van defensieve technologieën om jezelf te beschermen.

Om de bescherming verder te vergroten, moeten organisaties hun technisch personeel opleiden en hen de technische vaardigheden bieden die nodig zijn om de beschikbare bescherming ten volle uit te nutten.

Meld je aan!

Security testing

Voor wie?

 • software- / webontwikkelaars
 • PL / SQL-ontwikkelaars
 • systeem- & netwerkbeheerders
 • database beheerders
 • securityspecialisten
 • penetratietesters
 • beveiligingsauditors

Lengte:

2 werkdagen 9.00 uur - 17.00 uur

Wanneer:

11 & 12 april 2019

Taal:

Engels

Locatie:

Eindhoven

Kosten:

 • Normale prijs = € 2250,-
 • Vroegboekprijs = € 2000,- (bij boeking vóór 11 maart 2019)

Benodigd:

Breng een laptop met admin / root-toegang mee. Claranet zorgt voor toegang tot het ultramoderne hacklab met relevante tools en VM’s.

Wij hacken! Jij leert!

Niets meer en niets minder. De training worden zo simpel en effectief mogelijk gehouden zonder afleidingen. Het is een zeer gespecialiseerde en praktische training die zich richt op webontwikkelaars, pentesters en iedereen die meer wil weten over het schrijven van beveiligde code of het auditeren van securityfouten. De training biedt een verscheidenheid aan ‘best practices’ rondom security en diepgaande verdedigingsmethoden, waar ontwikkelaars rekening mee (zouden) moeten houden tijdens het ontwikkelen van applicaties.

Pentesting heeft de neiging om pas aan het einde van de ontwikkelcyclus de beveiligingskwetsbaarheden van een applicatie of platform te ontdekken en dat is vaak te laat om fundamentele wijzigingen in de manier waarop code wordt geschreven, aan te kunnen brengen.

Het ontwikkelen van veilige code hoeft niet meer tijdrovend te zijn, maar het is van cruciaal belang om beveiliging als een kwaliteitscomponent in de ontwikkelingscyclus te introduceren. De training richt zich niet op één specifiek webontwikkelingsplatform, maar richt zich op de algemene onveilige coderingsfouten die ontwikkelaars maken tijdens het ontwikkelen van applicaties. De voorbeelden die in de cursus worden gebruikt, omvatten webontwikkelingstechnologieën zoals ASP, .NET, JAVA en PHP.

Dag 1 - modules

 1. Applicatie Security Basics
 2. Begrijpen HTTP-protocol
 3. Security misconfiguraties
 4. Onvoldoende logging en monitoring
 5. Authenticatie fouten
 6. Authorisatie bypasses
 7. Cross Site Scripting (XSS)

Dag 2 - modules

 1. Cross Site Request fraude
 2. SQL-injectie
 3. XML External Entity (XXE) aanvallen
 4. Onveilige file uploads
 5. Deserialisation kwetsbaarheden
 6. Client Side Security
 7. Source Code Review

Onze accreditaties

CrestCheckCyber essentialsPCI qualified security assessorPCI approved scanning vendor

Onze trainingen

Onze ervaren trainers leiden al jarenlang een aantal van ‘s werelds toonaangevende bedrijven en overheidsinstanties van over de hele wereld op. Onze ervaring omvat vele gebieden en we leveren trainingen aan zowel grote klassen via conventies zoals Black Hat tot individuele bedrijven met een klein aantal medewerkers.

Op de Black Hat 2018-conventie in Las Vegas (VS) hebben we 597 cursisten getraind in 5 unieke trainingen en 9 sessies. Onze trainers zijn allemaal professionals uit de branche met gerespecteerde technische kwalificaties. Onze trainingen zijn door Check Point geaccrediteerd met door de branche erkende referenties en worden voortdurend bijgewerkt om de veranderende omgeving te weerspiegelen. Ze bieden een kader om een individu van de basis begrippen naar een geavanceerd niveau van kennis én vaardigheden te brengen.

Aanmelden Hacking Training

Aanmelden Hacking Training

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350