• Hewlett Packard Enterprise & Claranet

Het medicijn voor uw IT

IT is de levensader van uw organisatie en daarom hebben Hewlett Packard Enterprise (HPE) en Claranet de handen ineengeslagen om "Het medicijn voor uw IT" te kunnen leveren. Wij kunnen het verschil maken en combineren de kennis en ervaring van duizenden technische experts met de benaderbaarheid en toewijding van een lokale IT-partner.

Medicijn image

Na een jarenlange samenwerking hebben HPE en Claranet een partnership gesloten om samen een oplossing voor de IT-problemen voor de gezondheidszorg te kunnen verzorgen. We snappen dat elke organisatie zijn eigen problemen, eisen en wensen heeft waar je niet met een standaard dienst zomaar alles afdekt. We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van geïntegreerde IT-oplossingen op maat voor organisaties waar continuïteit van processen afhankelijk is van IT. Zo zorgen we ervoor dat klanten kunnen doen waar ze goed in zijn en de zorg voor de IT met een gerust hart uit handen kunnen geven. Wij begrijpen dat als geen ander.

Hoe wordt Dianet compleet ontzorgt op IT-gebied?

Betrouwbaarheid op nummer 1

IT speelt een belangrijke rol in huidige én toekomstige producten en diensten van Dianet. Betrouwbaarheid staat daarbij op nummer 1. Zo moet 24 uur per dag actuele patiëntinformatie beschikbaar zijn van patiënten die op de wachtlijst staan voor een donornier. Claranet verzorgt de totale ICT van Dianet: van werkplekbeheer tot beveiligde internetverbinding, van Cloud Computing tot innovatie.

Lees de Casestudy

Dianet image
HPE Gold Partner image

Claranet is HPE PartnerOne Service Provider

Claranet is Gold Partner binnen het HPE PartnerOne Service Provider programma. HPE PartnerOne Partners zijn een verlengstuk van HPE, HPE's producten en hulpmiddelen – stuk voor stuk in staat om de allerbeste oplossingen en innovaties voor klanten aan te dragen. HPE PartnerOne Partners werken voortdurend aan verbetering van hun kennis en vaardigheden om zo met goed gevolg door het steeds veranderende technologische landschap te kunnen navigeren en gepersonaliseerde bedrijfsoplossingen te kunnen bieden.

HPE is het grootste technologiebedrijf ter wereld en biedt een breed portfolio op het gebied van printing, personal computing, software, services en IT-infrastructuur. In Nederland werken circa 2800 medewerkers, waarvan het grootste deel vanuit het hoofdkantoor in Amstelveen.

Onze klantverhalen.


Brainport Development: “Inspirerend samenwerken”

Ontdek hoe dezelfde flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie als de public cloud geleverd kan worden, met meer controle en beveiliging.

Lees de Brainport casestudy


OIM Orthopedie: “Wij houden onze cliënten in beweging en Claranet ons”

Door de aangeboden oplossing draait de organisatie als een geoliede machine om de cliënten goed te kunnen bedienen

Lees de OIM casestudy

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350