Ardenta wint EGR B2B Award 2017

Geplaatst op: 20 juni, 2017 - 15:00

Ardenta, onderdeel van de Claranet Group, heeft voor de vierde keer in vijf jaar EGR B2B’s felbegeerde IT Supplier of the Year award ontvangen. De ceremonie, gehouden in Londen's exclusieve Hurlingham Club, wordt gezien als een ode aan expertise en innovatie in de online gaming industrie.

egr-b2b-awards.jpgDe EGR B2B Awards, zeven jaar geleden opgericht door de E-Gaming Review, die nieuws, deskundige analyse en commentaar geeft op gaming ontwikkelingen, (h)erkent de allerbeste leveranciers die actief zijn in alle belangrijke online gaming disciplines, waaronder weddenschap- en gamingsoftware, netwerken, mobiel, betalingen, werving, IT en infrastructuur. Een aantal van de toonaangevende spelers van de industrie, waaronder OpenBet, Betradar en Playtech, waren dit jaar genomineerd en beoordeeld door een onafhankelijk panel van externe experts.

We zijn enorm trots om te zijn uitgeroepen als IT-leverancier van het jaar bij de EGR B2B Awards. Door deze prijs voor de vierde keer in vijf jaar te winnen, blijkt duidelijk dat we onze klanten de allerbeste IT-oplossingen voor hun bedrijf bieden, door consistente innovatie en focus op het leveren van betrouwbaarheid en flexibiliteit. Deze prijs komt in een zeer spannende periode voor Ardenta, in de doorontwikkeling van onze dienstverlening om onze klanten ongeëvenaarde IT-oplossingen te blijven bieden."
Neil Truby, Managing Director en medeoprichter Ardenta

Brad Allen, EGR nieuwsredacteur, voegt toe: "We willen Ardenta enorm feliciteren met de winst van de EGR B2B Award als IT-leverancier van het jaar. De jury hielden van de flexibele aanpak van Ardenta bij de e-gaming industrie en de lijst van eerste klasse klanten, evenals de evolutie van het bedrijf naar een moderne IT-leverancier, geleid door de ontwikkeling van zijn schaalbare cloud-gebaseerde oplossingen."