Ardenta wint wederom EGR B2B Award

Geplaatst op: 27 juni, 2018 - 15:00

B2B Awards 2018 Ardenta ClaranetArdenta, onderdeel van de Claranet Group, heeft voor de vijfde keer in zes jaar EGR B2B’s felbegeerde IT Supplier of the Year award ontvangen. De ceremonie, gehouden in Londen's exclusieve Hurlingham Club, wordt gezien als een ode aan expertise en innovatie in de online gaming industrie.

De EGR B2B Awards, acht jaar geleden opgericht door de E-Gaming Review, die nieuws, deskundige analyse en commentaar geeft op gaming ontwikkelingen, (h)erkent de allerbeste leveranciers die actief zijn in alle belangrijke online gaming disciplines, waaronder weddenschap- en gamingsoftware, netwerken, mobiel, betalingen, werving, IT en infrastructuur. Een aantal van de toonaangevende spelers van de industrie, waaronder Playtech, Betradar en Microgaming waren dit jaar genomineerd en beoordeeld door een onafhankelijk panel van externe experts.

Met 18 jaar expertise en ervaring werkt Ardenta met enkele van de grootste merken in online gaming, waaronder William Hill, Ladbrokes Corals, SkyBet, The Health Lottery en Danske Spil, voor de begeleiding van hun groei in cloud en de ontwikkeling van partnerschappen met toonaangevende technologiebedrijven.

Ardenta heeft, als onderdeel van de Claranet Groep sinds 2016, haar portfolio aanzienlijk versterkt, waardoor haar klanten kunnen profiteren van een van de grootste waaier van IT-diensten in Europa, inclusief hosting, netwerk- en communicatiediensten. De samenwerking met Claranet is in de loop van het afgelopen jaar verder geïntensiveerd en heeft Ardenta een extra impuls gegeven in haar streven om haar klanten uitzonderlijke service te bieden.

We zijn enorm trots om te zijn uitgeroepen als IT-leverancier van het jaar bij de EGR B2B Awards. Door deze prijs voor de vijfde keer in zes jaar te winnen, blijkt duidelijk dat we onze klanten de allerbeste IT-oplossingen voor hun bedrijf bieden, door consistente innovatie en focus op het leveren van betrouwbaarheid en flexibiliteit. Deze prijs komt in een zeer spannende periode voor Ardenta en Claranet, in de doorontwikkeling van onze dienstverlening om onze klanten ongeëvenaarde IT-oplossingen te blijven bieden."

Neil Truby
Consulting Director e-Gaming - Ardenta

John Hayes-Warren, Head of Vertical Sectors bij Claranet, voegde er aan toe: “Ardenta en Claranet blijven in de voorhoede van de IT-dienstenleveranciers en we willen onze klanten helpen om geweldige dingen te doen. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van onze diensten- en supportcapaciteiten om ervoor te zorgen dat onze klanten de transformationele voordelen van zowel private als public cloudimplementaties het beste kunnen realiseren."