Claranet aangesloten bij Outsourcing Hub

Geplaatst op: 10 oktober, 2018 - 10:00

Claranet heeft zich afgelopen maand aangesloten bij Outsourcing Hub, het onafhankelijk matchingplatform voor IT-outsourcing. Outsourcing Hub koppelt vraag en aanbod in de IT-sector op een slimme manier aan elkaar, als een ‘datingsite’ gericht op een langetermijnrelatie. Meer dan 120 IT dienstverleners hebben zich aangesloten bij Outsourcing Hub.

Outsourcing hub logo

Outsourcing Hub is de ontbrekende link tussen uitbesteders, IT Service Providers en hun adviseurs als het gaat om het selectieproces bij IT-outsourcing. Outsourcing Hub is het eerste en enige onafhankelijke, online matchingplatform voor IT-outsourcing dat het risico op mismatches én het missen van goede matches minimaliseert. Terwijl de benodigde effort en kosten van het selectieproces voor alle betrokken partijen omlaag gaan.

Outsourcing Hub zorgt voor succesvolle matches

Met een volledig en actueel overzicht van alle providers, die zelf hun gegevens bijhouden, kan het systeem van Outsourcing Hub via slimme search- & matchcriteria razendsnel uitbesteders en providers aan elkaar koppelen. Providerdata wordt pas zichtbaar voor een klant als er sprake is van een match. Deze aanpak maakt voor het voor de uitbesteder of een adviseur ook mogelijk om al in een eerder stadium het systeem in te zetten om het selectieproces beter voor te bereiden. En om bijvoorbeeld via online interactie (al dan niet anoniem) bij Claranet extra informatie op te vragen, of juist om ‘offline’ de interactie op te zoeken en de kans op een relatie in een eerder stadium te onderzoeken.

We merken dat het voor organisaties steeds ingewikkelder wordt om een keuze te maken voor de juiste IT-leverancier. En tegelijkertijd wordt de keuze ook steeds belangrijker omdat IT tegenwoordig één van de sterke beïnvloeders van de dagelijkse werkzaamheden is; werkt de IT niet dan valt de business gewoon stil. Een initiatief zoals de Outsourcing Hub zorgt ervoor dat organisaties appels met appels kan vergelijken en dus een keuze kan maken die bij hen past, voor nu en voor in de toekomst.”

René Fouraschen
Commercial Director Claranet Benelux

Wij zijn natuurlijk enthousiast met de toevoeging van Claranet aan ons portfolio. Ons platform
wordt daarmee weer een stukje completer met een partij met een internationale footprint in combinatie met een lokale focus en een uitgebreide propositie op het gebied van security. Op het gebied Cloud heeft Claranet de hoogste certificering bij de drie grote public cloud leveranciers (AWS, Google en Microsoft) en dat is weer iets wat wij kunnen meenemen als additionele matchcriteria in het systeem.”

Henk Pater
Outsourcing Hub

Meer informatie: https://www.outsourcinghub.nl/