Claranet behaalt Microsoft’s Adoption and Change Management Advanced Specialization

Geplaatst op: 15 december, 2020 - 11:15

Claranet is erkend in de geavanceerde Microsoft-specialisatie verandermanagement; Adoption and Change Management Advanced Specialization (ACM). Claranet is een van de eerste Microsoft-partners die deze status bevestigd heeft gekregen. Deze certificering getuigt van de toewijding en expertise bij het leveren van adviesdiensten om klanten te helpen de kracht van Microsoft 365 te benutten, door veranderingen in gebruikersgedrag te omarmen door middel van best practices voor Change Management en Adoption services.

De specialisatie Microsoft Adoption and Change Management, geïntroduceerd in april 2020, is voorbehouden aan Microsoft Gold Partners, die beschikken over diepgaande kennis en uitgebreide ervaring om klanten te ondersteunen en te versterken bij het omarmen van organisatieveranderingen.

António Oliveira Maia, Claranet's Workplace Services Director is enthousiast: “Het behalen van de Microsoft Adoption and Change Management Advanced Specialization bevestigt onze ambitie om innovatie leidend te laten zijn bij het leveren van Microsoft 365-diensten aan onze klanten, evenals onze effort om de productiviteit op de werkvloer te verhogen. Wat de toekomst betreft, zullen we blijven investeren in de capaciteiten van ons Change Management-team met continu leren in analytisch denken en innovatievaardigheden."

Marta Ferreira, Change Management Consultant, voegde hier aan toe toe: “Verandermanagement is nog nooit zo logisch geweest als nu. Concepten als hybride werkplek, digitale cultuur en technologische reset worden steeds meer realiteit in organisaties. Met methodologieën voor verandermanagement kunnen organisaties zich dus concentreren op de kritische succesfactor van deze transitie: mensen."

Sandra Franco, Senior Communicatiemanager bij Banco Montepio geeft aan hoe belangrijk verandermanagement is: “In een organisatie als Banco Montepio, met 176 jaar diepgewortelde geschiedenis, cultuur en waarde, is verandermanagement vooral belangrijk wanneer het doel is om de structuur te moderniseren en aan te passen aan de huidige context - een uitdagende stap voor onze sector. Interne communicatie en organisatiecultuur zijn twee van de centrale assen in dit pad van verandering. Onlangs, bij de adoptie van de hybride werkplek (M365), is verandermanagement een kritische succesfactor gebleken."