Claranet behoort wederom tot de beste e-business bedrijven van Nederland

logo_Emerce100_2018_web.pngClaranet behoort wederom tot de beste e-business bedrijven van Nederland, zo blijkt uit het imago-onderzoek dat Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction heeft uitgevoerd. Claranet scoorde in de categorie ‘Hosting Shared & Managed’ 4,5 van de 7 sterren. Met deze waardering staat het bedrijf in een mooi rijtje samen met andere grote namen uit de e-business wereld.

De Emerce100 verschijnt dit jaar voor de dertiende keer. In deze speciale uitgave van Emerce wordt het resultaat gepubliceerd van hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te kunnen schetsen, is ook dit jaar het imago-onderzoek, uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction, verrijkt met andere relevante marktdata.

De Emerce100 kan tevens als naslagwerk gebruikt worden om de beste bureaus in de online wereld te kiezen. Voor de leveranciers in de lijst is het een mooie onderscheiding voor hun werk. Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business, en loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.

Wij zijn enorm trots op deze erkenning. Het voelt als een echte waardering voor onze recente inspanningen op het gebied van onze hosting- en cloudpropositie, waaronder de uitbreiding met specifiek voor E-commerce geschikte diensten op Amazon Web Services (AWS).”

Wiebe Nauta
Managing Director van Claranet Benelux

De complete lijst is terug te vinden op emerce.nl/emerce100

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350