Claranet breidt wereldwijde footprint uit met de opening van nieuw kantoor in Hyderabad

Geplaatst op: 21 december, 2022 - 10:25

Met de opening van ons meeste recente nieuwe kantoor in India is Claranet nu aanwezig in tien landen en 25 kantoren wereldwijd. Onze nieuwste aanwinst is onlangs geopend in Hyderabad, India, na een traditionele ceremonie in het weekend. Het kantoor is gelegen in Hitech City (Hyderabad, Telangana) in het zuiden van centraal India, ongeveer 400 mijl ten oosten van Mumbai, en bevindt zich in een nieuwe hub voor wereldwijde technologiebedrijven.

Claranet heeft zijn intrek genomen op de 11e verdieping van het nieuw gebouwde kantoorgebouw met een gemeenschappelijke receptie, diverse restaurants en recreatieve voorzieningen. Het gebouw is ook bekroond met een nationale duurzaamheidsprijs. Binnen de indrukwekkende 1600 m2 vloeroppervlakte beschikt het kantoor over een privé ingang en 'Zen' receptie, samenwerkingszones, scribble ruimtes, 3 Teams-conference kamers, privé telefooncellen, hot desking faciliteiten en een grote omhooglopende samenwerkingsruimte.

Claranet office in Hyderabad
Claranet office in Hyderabad
Claranet office in Hyderabad

Het middelpunt van het kantoor is de centrale ontmoetingsruimte met capaciteit voor grotere vergaderingen en bijeenkomsten. Het kantoor heeft een maximale capaciteit van ongeveer 150 personen. Onze partner Skootr uit India heeft het ontwerp en de inrichting van het kantoor voor haar rekening genomen. Zij hebben een leeg gebouw omgetoverd tot het nieuwe vlaggenschip.