Claranet Premier Partner van KnowBe4

Geplaatst op: 18 januari, 2022 - 11:37

Claranet heeft de Premier Partner-status van KnowBe4 behaald. Deze benoeming door de marktleider op gebied van Security Awareness erkent dat Claranet de hoogste partnerstatus heeft en bewezen kennis en ervaring heeft met het juist inzetten van Security Awareness trainingen bij klanten en partners. Met de combinatie van de adoptie-module zorgt dit ervoor dat gebruikers een gegarandeerde meerwaarde van de training ontvangen.

Claranet Premier Partner van KnowBe4 logo

Security Awareness training via KnowBe4 zorgt ervoor dat medewerkers de essentie van spam, phishing, spear phishing, malware, ransomware en social engineering begrijpen en deze kennis toe kunnen passen in hun dagelijkse werk. Gebruikers krijgen on-demand, interactieve training via de browser in combinatie met onbeperkte gesimuleerde social engineering-aanvallen via e-mail, telefoon en sms. Binnen een aantal maanden neemt het aantal succesvolle phishing-pogingen zienderogen af tot slechts enkele procenten van het origineel.

Samenwerking met KnowBe4

Commercial Director Bart Jacobs is enthousiast over de samenwerking met KnowBe4 en de behaalde Premier Partner-status: “Claranet gebruikt al jaren het KnowBe4-platform voor de eigen trainingen en levert deze dienst ook aan onze klanten. Vorig jaar hebben we onze adoptie-module toegevoegd aan het trainingsaanbod zodat we nog meer garantie kunnen geven dat de dienst volledig tot zijn recht komt. Het vergt namelijk afstemming met diverse afdelingen bij de klant om de effectiviteit volledig te benutten. Wij geloven enorm in de toegevoegde waarde omdat je ziet dat cybercriminelen echt niet alleen maar meer aan de technische kant aan het inbreken zijn, maar juist de zwakke schakel binnen de organisatie probeert te vinden aan de kant van de medewerkers. Met KnowBe4 kunnen we een echte menselijke firewall oprichten om die ongewenste indringers buiten te houden. De behaalde Premier Partner-status gaat ons daarbij ook helpen. Dit is een combinatie van gecertificeerde experts en de kennis én ervaring om deze dienst daadwerkelijk te implementeren bij onze klanten. We zijn er dan ook trots op dat we deze behaald hebben.”

Chart percentage

Voordelen van een Premier Partner

Hans Willemsen, Senior Channel Account Manager van KnowBe4, vult aan: “KnowBe4 is marktleider binnen de Security Awareness-branche en is niet voor niets ook door onafhankelijke analist Forrester genoemd als leider in de meest recente versie van The Forrester Wave. Echter is dat alleen niet genoeg om Security Awareness op het netvlies van de organisaties te krijgen. We zien een enorme meerwaarde in organisaties als Claranet met een eigen specifieke marktbenadering. De benoeming als Premier Partner geeft de garantie dat de specialisten alle kennis en ervaring hebben om onze dienst correct te implementeren zodat je er ook echt alles uit kan halen wat erin zit.”

Over KnowBe4

KnowBe4 is maker en leverancier van security awareness trainingen. Het bedrijf onderhoudt een trainingsplatform met content en verzorgt phishing-simulaties die wereldwijd door meer dan dertigduizend organisaties gebruikt worden. KnowBe4 helpt organisaties omgaan met de menselijke factor van cybersecurity door bewustzijn te ontwikkelen over ransomware, CEO-fraude, en andere social engineering tactieken. Hierdoor maken gebruikers slimmere beveiligingskeuzes en vormen ze een actieve component in de beveiliging van organisaties.

Het bedrijf werd in 2010 opgericht door de Nederlands-Amerikaanse beveiligingsexpert en IT-ondernemer Stu Sjouwerman en heeft naast het hoofdkantoor in de Verenigde Staten (Tampa Bay, Florida) ook vestigingen in Zuid-Afrika, Brazilië, Singapore, Engeland, Japan, Australië, Duitsland en Nederland (Utrecht).

Voor meer informatie over het KnowBe4 partner programma, zie: www.knowbe4.com/partners