Claranet sleept twee topnoteringen in de wacht bij Computable onderzoek

Geplaatst op: 10 april, 2018 - 12:00

Runner-up als beste werkgever en meest innovatieve Cloud Service Provider

Claranet heeft bij het Computable Cloud50-onderzoek een tweetal topnoteringen in de wacht gesleept als runner-up voor beste werkgever en meest innovatieve Cloud Service Provider. In het kader van het vijftigjarig jubileum van Computable is de IT-vaktitel in samenwerking met Binx.io op zoek gegaan naar de beste IaaS-en PaaS-leveranciers en de consultants die het beste over de cloud adviseren.

Cloud Rapport “Dutch Skies”

Het onderzoek is onderdeel van het eerste gezamenlijke onderzoek van Computable en Binx.io met als resultaat het rapport “Dutch Skies – A look at cloud technology in the Netherlands”. In het rapport wordt op basis van onderzoek onder 110 zakelijke professionals een beeld geschetst over cloud adoptie, multi-cloud strategie en voorkomende adoptie obstakels. Daarnaast is op basis van onderzoek onder 388 IT-professionals een top-50 van de meest populaire cloud oplossingen en dienstverleners samengesteld op basis van de categorieën IaaS, PaaS en cloud consultancy.

We zijn uitermate vereerd met deze vermeldingen in het Computable Cloud50-onderzoek. Runner-up worden in zowel de categorie ‘beste werkgever’ als ‘meest innovatieve Cloud Service Provider’ zien we als enorme waardering voor de manier waarop wij onze groeistrategie vorm geven. Deze vermeldingen zijn voor ons extra veel waard omdat het een waardering is die rechtstreeks vanuit de markt komt.”

Wiebe Nauta
Managing Director van Claranet Benelux

Resultaten Claranet

  • 14e plek “Top 30 bekendste Cloud Service Providers van Nederland”
  • 2e plek “Beste werkgever – Cloud Service Provider Top 30”
  • 2e plek “Meest innovatieve – Cloud Service Provider Top 30”

Graph Dutch Cloud Survey Claranet Top two

Over Computable
Computable is het platform voor ICT-professionals en ICT-managers werkzaam in Nederland met onder meer dagelijks ICT-nieuws, tienduizenden ICT-achtergrondartikelen en expert-opinies, loopbaan-informatie, whitepapers, productnieuws, discussies, topics, agenda en praktijkcases. Daarnaast geeft Computable negen keer per jaar een magazine uit voor ICT-managers.

Het complete rapport “Dutch Skies” is te downloaden via de website van Binx.