Claranet wint Google Cloud EMEA Breakthrough Partner of the Year Award

Geplaatst op: 10 april, 2019 - 13:56

Claranet heeft de EMEA Breakthrough Partner of the Year Award 2018 ontvangen van Google Cloud. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de Partner Summit op Google Cloud Next'19 in San Francisco en is een erkenning voor de deskundigheid en het succes van Claranet met Google Cloud Platform (GCP).

Claranet heeft deze erkennig verdiend met de prestaties in het ecosysteem van Google Cloud, waardoor gezamenlijke klanten kunnen profiteren van de transformationele voordelen van GCP, gebruik kunnen maken van de geavanceerde datatoolsets van Google Cloud en een concurrentievoordeel hebben behaald.

De prijs volgt op een jaar van zware investeringen door Claranet in zijn GCP-capaciteiten, waarbij het GCP-focusteam werd verdubbeld, een reeks nieuwe GCP-certificeringen werd behaald en meer strategische banden met het team Tech, Media en Telco (TMT) van Google Cloud werden ontwikkeld. Als gevolg van deze inspanningen heeft Claranet in 2018 een hele reeks nieuwe opdrachten veiliggesteld en zag het zijn Google Cloud-gerelateerde verkooppijplijn stijgen met 250%.

Google Cloud is een strategisch belangrijke partner voor ons en onze snelgroeiende clouddiensten daarom zijn we verheugd als Google Cloud 2018 EMEA Breakthrough Partner van het jaar te worden benoemd. Onze steeds nauwere banden met het GCP-team en hun voortdurende ondersteuning en training zijn een integraal onderdeel geweest van ons succes met het platform en zorgen ervoor dat we onze klanten kunnen helpen geweldige dingen te doen."

Tanaz Gould, Consultancy Director bij Claranet

We zijn verheugd om Claranet te erkennen als de Google Cloud 2018 EMEA Breakthrough Partner van het jaar. Claranet heeft zijn expertise in Google Cloud bewezen en heeft zijn toewijding aan het succes van klanten het afgelopen jaar bewezen. We zijn verheugd om onze samenwerking met Claranet verder te ontwikkelen nu er meer en meer klanten naar ons ecosysteem kijken om hen te helpen in de cloud te slagen."

Carolee Gearhart, Vice President, Worldwide Channel Sales bij Google Cloud