Eindejaarsactie Claranet Glasvezel

Geplaatst op: 1 oktober, 2019 - 10:30

In samenwerking met glasvezelleverancier Eurofiber heeft Claranet voor de laatste drie maanden van 2019 een speciaal aanbod voor ondernemers met een nieuwe aansluiting op het netwerk van Eurofiber: dubbele bandbreedte, gereduceerd tarief voor de eenmalige aansluitkosten, inclusief managed Cisco-router én installatie op locatie! *

Eurofiber

Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige, digitale open infrastructuur. Met een eigen glasvezelnetwerk en datacenters biedt Eurofiber bedrijven, overheden en non-profit organisaties een toekomstbestendige, slimme en open infrastructuur met de hoogste beschikbaarheid. Klanten hebben de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. Zo kunnen ze het innovatiepotentieel in de digitalisering ten volle benutten.

Glasvezel

Glasvezel is de oplossing voor het verkrijgen van hogere bandbreedtes, of voorziet in dekking waar het kopernetwerk tekort schiet. Glasvezel heeft als voordeel dat er geen kwaliteitsverlies is op langere afstanden en het de mogelijkheid biedt om potentieel oneindige bandbreedtes te verkrijgen. Een ideale oplossing voor de groeiende vraag naar bandbreedte en toenemende eisen die gesteld worden aan een zakelijke verbinding: hoge beschikbaarheid, goede kwaliteit en minimale kans op verstoringen. Glasvezeldiensten geeft elke organisatie de ruimte om te groeien en om hogere eisen te stellen aan de IT.

Zakelijke glasvezelnetwerken met hoge kwaliteitseisen

De glasvezeldiensten van Claranet zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in een zakelijk netwerk en zijn afgestemd op de hoge kwaliteitseisen die gelden binnen een bedrijfsomgeving. Omdat het dataverkeer ons netwerk niet verlaat, kunnen wij je end-to-end garanties bieden. Dit garandeert de veiligheid van jouw data, de beschikbaarheid van jouw verbinding en de netwerkprestaties. Indien gewenst kunnen we prioriteiten toekennen aan verschillende typen dataverkeer. Ons zakelijk glasvezel is daarom ideaal voor bedrijfskritische en/ of tijdskritische applicaties.

*neem contact op via onderstaand contactformulier of bel ons voor de voorwaarden van deze actie.