Eindejaarsactie Glasvezel Eindhoven én Claranet

Geplaatst op: 23 september, 2015 - 10:55

Glasvezel Eindhoven én Claranet hebben voor de laatste 3 maanden van 2015 een speciaal aanbod voor ondernemers met een nieuwe aansluiting op het netwerk van Glasvezel Eindhoven: geen eenmalige kosten bij nieuwe aansluiting tot 31 december 2015. Alle nieuwe overeenkomsten krijgen 100% korting op de standaard eenmalige aansluitkosten van het glasvezelnetwerk én de Claranet Fiberspeed verbinding, inclusief managed Cisco-router en installatie op locatie*.

Glasvezel Eindhoven
De ondernemersverenigingen van een aantal Eindhovense bedrijventerreinen, verenigd in Glasvezel Eindhoven, hebben samen glasvezel aangelegd. Een uniek netwerk in eigen beheer, dat garant staat voor eigen zeggenschap, continuïteit door een toekomstvaste samenwerking en een beheersing van de kosten. Voor het beheer van het netwerk is aQuestora geselecteerd, die hier ruime ervaring mee heeft. Inmiddels is een volledig dekkend glasvezelnetwerk beschikbaar voor de bedrijventerreinen De Hurk, Esp, Goederen Distributiecentrum (GDC), Kapelbeemd, Flight Forum en Eindhoven Airport. Op De Kade wordt gewerkt aan een uitbreiding en is in de toekomst ook glasvezel beschikbaar.

“De slimme, moderne ondernemer denkt verder dan vandaag. Om klaar te zijn voor de toekomst staat hij steeds vaker open voor glasvezel, een communicatie-infrastructuur die grote voordelen biedt ten opzichte van conventionele technieken en bijna onbeperkte mogelijkheden biedt. Een netwerk dat meegroeit met uw groeiende ICT-behoefte.”
Marc Kuipers - Directeur Glasvezel Eindhoven

Glasvezel
Glasvezel is de oplossing voor het verkrijgen van hogere bandbreedtes, of voorziet in dekking waar het kopernetwerk tekort schiet. Glasvezel heeft als voordeel dat er geen kwaliteitsverlies is op langere afstanden en het de mogelijkheid biedt om potentieel oneindige bandbreedtes te verkrijgen. Een ideale oplossing voor de groeiende vraag naar bandbreedte en toenemende eisen die gesteld worden aan een zakelijke verbinding: hoge beschikbaarheid, goede kwaliteit en minimale kans op verstoringen. De glasvezeldiensten van Claranet geven uw business de ruimte om te groeien en om hogere eisen te stellen aan uw infrastructuur.

Support
Claranet kent maar één supportniveau voor haar glasvezeldiensten, namelijk de hoogste! Omdat we ons realiseren dat kiezen voor glasvezel een bewuste keuze is voor zekerheid en continuïteit, levert Claranet standaard 24x7-support voor deze dienst. Of het nu midden in de nacht is of tijdens het weekeinde, wij staan altijd klaar om u de support te geven die bij een glasvezelverbinding hoort. Onze servicedesk weet hoe belangrijk uw verbinding voor uw organisatie is!

* Deze actie is van toepassing op alle overeenkomsten die volledig en correct ingevuld aangeleverd worden in de maanden oktober, november en december van dit jaar met contractlengte van 60 maanden.