Claranet behoort tot de beste e-business bedrijven van Nederland

Geplaatst op: 10 april, 2017 - 10:00

Claranet behoort tot de beste e-business bedrijven van Nederland, zo blijkt uit het imago-onderzoek dat Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction heeft uitgevoerd. Claranet scoorde in de categorie Hosting Shared & Managed maar liefst 5 van de 7 sterren, een verbetering met een halve ster ten opzichte van vorig jaar. Met deze waardering staat het bedrijf in een mooi rijtje samen met andere grote namen uit de e-business wereld.

emerce100.pngDe Emerce100 verschijnt in 2017 voor de twaalfde keer. In deze speciale uitgave van Emerce wordt het resultaat gepubliceerd van hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.

De Emerce100 kan tevens als naslagwerk gebruikt worden om de beste bureaus in de online wereld te kiezen. Voor de leveranciers in de lijst is het een mooie onderscheiding voor hun werk. Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business, en loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.

“Wij zijn trots op deze erkenning. Wij waren vorig jaar al aangenaam verrast door vermelding in de Emerce 100, maar de groei met nog een halve ster is een extra opsteker. Het voelt als een echte waardering voor onze recente inspanningen op het gebied van onze hosting en cloudpropositie.”
Wiebe Nauta, Managing Director Claranet Benelux

De complete lijst is terug te vinden op www.emerce.nl/emerce100