Interconnect sponsort ‘Claranet Wensboom-actie’

Geplaatst op: 11 maart, 2016 - 10:00

Interconnect is sponsor van een van de acties onder het Claranet’s Wensboom-initiatief. Tijdens het Jubileumevent van Claranet, ter viering van haar 20-jarig bestaan, op zondag 13 maart in Safaripark Beekse Bergen worden niet alleen klanten en businesspartners van Claranet uitgenodigd maar is er ook een groep kinderen via Stichting Het Vergeten Kind te gast.

Vanuit de overtuiging om een steentje bij te dragen aan het welzijn van de maatschappij en het milieu heeft Claranet een eigen Wensboom opgericht in 2014, die vol hangt met wensen van haar eigen medewerkers. Regelmatig wordt er een wens ‘geplukt’ en een van de te vervullen wensen was “het organiseren van een leuke dag uit voor een groep minder bedeelde kinderen”. Claranet heeft de invulling van deze wens gecombineerd met het eigen Jubileumevent waardoor 35 kinderen en hun begeleiders een onbezorgd en geheel verzorgd dagje uit kunnen beleven in Safaripark De Beekse Bergen. Interconnect heeft als partner van Claranet hier aan bijgedragen in sponsoring, wat het mogelijk maakt om het busvervoer van en naar het Safaripark te verzorgen.

Over Interconnect
Interconnect is een internet service provider voor de zakelijke markt. Sinds 1995 ondersteunt Interconnect IT professionals met het opzetten van betrouwbare IT oplossingen. Zekerheid en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. Door de expertise op het gebied van cloud hosting, connectivity, VoIP en datacenters kunnen klanten zich zorgeloos richten op hun kernactiviteiten.

Over Stichting Het Vergeten Kind
Het Vergeten Kind zet zich in voor 32.000 kinderen met heftige geestelijke littekens die noodgedwongen niet thuis in hun eigen bedje kunnen slapen. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten of gevlucht zijn en opgroeien in sobere instellingen met minimale speelmogelijkheden. Deze kinderen zie je niet en hoor je niet en daarom worden ze ‘vergeten kinderen’ genoemd. Het Vergeten Kind geeft deze kinderen een kindvriendelijke leefomgeving en biedt ze activiteiten en organiseren events, zodat ze kunnen spelen, bewegen en ontspannen. Daarnaast onderneemt Het Vergeten Kind initiatieven om de situatie van deze vergeten kinderen onder de aandacht te brengen bij de verantwoordelijke instanties en het Nederlandse publiek. Want ieder kind verdient een lach...