Jubileumactie Glasnet Veghel

Geplaatst op: 26 februari, 2018 - 09:50

Glasnet Veghel viert dit jaar het 10-jarig jubileum en Claranet heeft voor de komende zes maanden een speciaal aanbod voor ondernemers met een nieuwe aansluiting op het netwerk van Glasnet Veghel: eerste 3 maanden gratis, gratis managed Cisco-router en gratis installatie op locatie!*

Glasnet Veghel

Glasnet Veghel B.V. is in 2007 opgericht op initiatief van de ondernemersverenigingen CVO, VMK en EBK die zich hebben verenigd in de Stichting Vitaal Bedrijvig Veghel. Het primaire doel van de B.V. is gelegen in de aanleg en exploitatie van een bedrijfsmatig glasvezelnetwerk. Door in eigen beheer een open glasvezelnetwerk voor en door ondernemers aan te leggen en te exploiteren, kan een lage prijsstelling worden gehanteerd en kunnen ondernemers zelf invloed uitoefenen op de exploitatie van het netwerk. Het zakelijke glasvezelnetwerk van Glasnet Veghel B.V. ligt op alle bedrijventerreinen in de gemeente Veghel (Molenakker in Erp en De Amert, De Dubbelen en Doornhoek in Veghel) en bedrijventerrein Duin e.o. in de gemeente Schijndel.

Glasvezel

Glasvezel is de oplossing voor het verkrijgen van hogere bandbreedtes, of voorziet in dekking waar het kopernetwerk tekort schiet. Glasvezel heeft als voordeel dat er geen kwaliteitsverlies is op langere afstanden en het de mogelijkheid biedt om potentieel oneindige bandbreedtes te verkrijgen. Een ideale oplossing voor de groeiende vraag naar bandbreedte en toenemende eisen die gesteld worden aan een zakelijke verbinding: hoge beschikbaarheid, goede kwaliteit en minimale kans op verstoringen. Glasvezeldiensten geeft elke organisatie de ruimte om te groeien en om hogere eisen te stellen aan de IT.

Support

Claranet kent maar één supportniveau voor haar glasvezeldiensten, namelijk de hoogste! Omdat we ons realiseren dat kiezen voor glasvezel een bewuste keuze is voor zekerheid en continuïteit, levert Claranet standaard 24x7-support voor deze dienst. Of het nu midden in de nacht is of tijdens het weekeinde, wij staan altijd klaar om u de support te geven die bij een glasvezelverbinding hoort. Onze servicedesk weet hoe belangrijk een goede netwerkverbinding is!

*neem contact op via onderstaand contactformulier of bel ons voor de voorwaarden van deze actie.