Mischa Rick van Geelen spreker bij de CorporatieGids LIVE Kennisdag 2018

Mischa-Rick-van-Geelen-web.jpgOp uitnodiging van Claranet zal Mischa Rick van Geelen, de jongste ethisch hacker van Nederland, een van de sprekers zijn tijdens de CorporatieGids LIVE Kennisdag op donderdag 12 april. Een dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen. De vakgebieden zijn Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering & ICT.

Mischa spreekt over hacking, technologie en de impact en gevaren van Internet op de maatschappij, en hoe de toekomst eruit gaat zien met het internet in het vooruitzicht. Een lezing van Mischa is geen doorsnee lezing. Door middel van demonstraties, duidelijke taal en interactie laat Mischa werkelijk zien wat de mogelijkheden zijn en hoe organisaties zich kunnen beschermen. In 2011 klopte de destijds 13-jarige Mischa Rick van Geelen aan bij de ABN AMRO om beveiligingslekken te melden in de banksystemen. Door de introductie van Responsible Disclosure kreeg Mischa de mogelijkheid om zijn skills in te zetten om overheden, organisaties en bedrijven te helpen hun ICT-veiligheid op orde te krijgen. Inmiddels staat de teller dan ook al op meer dan 250 meldingen.

Mischa deed in 2017 een bijzondere vondst tijdens een van zijn rondes op zoek naar lekken op het internet; een criminele server die werd gebruikt voor het registeren van nep-domeinnamen. Ook Tweakers.net besteedde aandacht aan het onderzoek van Mischa. Mischa wordt veel gevraagd door de media om uitleg te geven over de gevaren van het digitale landschap. In 2017 was hij te lezen in de Nieuwe Revu, waar hij uitleg gaf wat de nieuwe gevaren zijn voor organisaties, zoals bijvoorbeeld Ransomware, Internet-of-Things en andere dreigingen.
Aanmelden voor de sessie “Hackt ie 't of Hackt ie 't niet?” kan via de aanmeldpagina van CorporatieGids LIVE, daar is tevens meer informatie te vinden over de overige sessies en het complete programma.

Logo_Hacktiehet.jpg

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Verkoop: 040 239 3300
Financiële administratie: 040 239 3340
Support: 040 239 3350