Claranet behaalt Premier Partner status én Infrastructure specialisatie voor Google Cloud

Geplaatst op: 8 maart, 2017 - 11:00

Claranet maakt sinds deze week deel uit van het Google Cloud Partner programma en heeft Premier status én de Partnerspecialisatie in Infrastructure bereikt. Dit is de erkenning van de kennis op het gebied van Google Cloud en haar bewezen expertise in het migreren en beheren van Google Cloud Platform-infrastructuur. Deze aankondiging werd gedaan op het Google Cloud Next-evenement in San Francisco.

Google Cloud.pngHet Google Cloud Partner programma is ontworpen om partners extra te ondersteunen met hun oplossingen en diensten op de Google Cloud Platform. De Partner specialisatie is gebaseerd op succesvolle klantcases en technische vaardigheid. Claranet is één van de lanceringpartners met de Infrastructure specialisatie, vanwege haar uitgebreide expertise van het Google Cloud Platform en een sterke track record in design en bouw van Google Cloud Platform infrastructuur en automatisering.

Holistische Hybrid IT
Claranet biedt een holistische Hybrid IT-aanpak en heeft de afgelopen tijd strategische investeringen gedaan om kenniscentra op te bouwen voor het leveren van managed services op public cloud-platformen in Europa en, het onlangs toegevoegde, Brazilië. Deze nieuwste erkenningen van Google Cloud tonen de kracht aan van het aanbod van Claranet en haar plaats als een van de koplopers op het gebied van cloud-implementaties.

Het bereiken van Google Cloud Premier Partner én Infrastructure specialisatie-status is een belangrijke stap voorwaarts voor Claranet. Google Cloud biedt mogelijkheden voor belangrijke businesstransformaties door klanten high-performance applicaties en databewerkingstools te leveren. Het ondersteunen van onze klanten in het effectief gebruik van platformen zoals Google Cloud staat centraal in Claranet's propositie en versterkt onze toewijding aan klanten om ze te helpen een duurzaam concurrentievoordeel te behalen."
Charles Nasser, oprichter en CEO van Claranet

"Partner-accreditaties als deze zijn een belangrijk element om klanten te helpen in de selectie van de juiste partners om hen vervolgens in staat te stellen de zeer innovatieve infrastructuur van het Google Cloud Platform volledig te benutten. Onze diensten en beheer bieden klanten de inventarisatie, migratie en voortdurende applicatiemanagement om ze te helpen om het juiste niveau van beschikbaarheid, prestaties en beveiliging te behalen. Het voldoen aan de strenge normen die nodig zijn om een van de eerste organisaties met een Google Cloud Partner specialisatie erkent ons vermogen om onze klanten een voorsprong te geven in hun eigen markt." aldus Charles Nasser.