Rely gaat partnership met Netwerk Notarissen aan

Geplaatst op: 27 november, 2017 - 10:38

Rely Netwerk Notarissen persfotoRely heeft overeenstemming bereikt met Netwerk Notarissen om de automatisering van de, bij dit samenwerkingsverband aangesloten, notariskantoren te verzorgen. Het partnership is afgelopen vrijdag bekrachtigd tijdens het Tech-symposium voor de notariskantoren dat door Netwerk Notarissen en Rely werd georganiseerd. Met dit partnership verstevigt Rely haar leidende marktpositie binnen de notarisbranche in Nederland.

In 2002 besloot Netwerk Notarissen om voor de aangesloten notariskantoren in een aparte organisatie haar automatiseringsactiviteiten te ontplooien. Centraal werd vanaf die datum de kantoorautomatisering van de notariskantoren naar de cloud gebracht. Rely was al enige jaren de hostingpartner van Netwerk Notarissen. Vanwege de goede ervaring en track-record is besloten om het hele technische IT-beheer onder te brengen bij Rely. De notarieel inhoudelijke IT blijft onder verantwoordelijkheid van Netwerk Notarissen.

Exclusieve IT-partner voor Netwerk Notarissen

De komende jaren is Rely de exclusieve IT-partner voor de ontwikkeling van nieuwe IT-toepassingen voor Netwerk Notarissen. In een reactie zegt René Fouraschen, Commercieel Directeur Rely: “Met het partnership met Netwerk Notarissen versterken we onze positie in de Nederlandse notarisbranche. Dit is geweldig nieuws voor alle kantoren die zijn aangesloten bij Netwerk Notarissen want die zullen profiteren van ons uitgebreide dienstenaanbod waaronder inhoudelijke applicatiekennis van de vier belangrijke notarisapplicaties van Van Brug Software, Dirict, Quantaris en Devoon.”

Klaar voor de toekomst

Ook Lucienne van der Geld, directeur van Netwerk Notarissen, is enthousiast over het partnership: "Dit is voor ons een belangrijke stap naar de toekomst. We waren op zoek naar een sterke partner om samen de volgende stappen te maken op IT-gebied. De ervaring die we met Rely hebben als hostingleverancier én de overname door Claranet aan het begin van dit jaar geeft ons het vertrouwen dat we een stabiele en betrouwbare partner hebben die de dienstverlening kan garanderen voor onze kantoren.”

Over Rely

Rely is dé betrouwbare partner op het gebied van IT met een focus op het notariaat en advocatuur. Daarnaast is Rely specialist in private én public clouddiensten met certificeringen op het gebied van kwaliteit (ISO 9001) en security (ISO 27001 én NEN7510) en rapportage op gebied oursourcing (ISAE 3402). Onder haar klanten mag Rely de grotere financiële instellingen, media– en cultuurinstanties en het grootste deel van de notariële sector rekenen.

Rely maakt sinds begin 2017 onderdeel uit van de Claranet Group en is daardoor in staat om haar standaard dienstverlening uit te breiden met diensten waaronder netwerken, managed WIFI en telefonie. De combinatie Claranet en Rely kan een totaalpakket aan diensten leveren met het behoud van één contactpersoon. Rely ondersteunt organisaties in het beheer van hun IT-omgeving, met inhoudelijke applicatiekennis van de vier belangrijke notarisapplicaties. Indien gewenst vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.